CS2 Her Maç Hile Geliyor

Her önünüze çıkana %100 emin bir şekilde hile diyorsunuz karşıma adam geliyor bu oyunu şu kadar yıldır oynuyorum hile de kullandım sen kesin hilesin oyun oynanmaz hal aldı diyor ulan hile olmasa da psikolojik olarak herkes kendini vuranın hile olduğundan emin FACEIT'te de troll geliyor oynanmaz ne troll her oyunda var kusursuz dünyada olmayan bir oyun bekliyorsunuz(hiç vurulmayacağınız).

@thelavuk İyi oynayan bir oyuncunun zaten oynadığı oyunla belli eder hile olup olmadığını. Steam hesabı leş olmaz, oynama saati düşük olmaz, FACEIT hesabı olur. MM'de karşına gelen bütün hesaplar yeni ve leş hesaplar. Madalyalı gelen hesaplar bile hile. Bu oyunu uzun süre oynayan bir kişi karşıdaki oyuncunun hile olup olmadığını çok rahat bir şekilde anlar. Vuruşlarında bile ölürken kafanın sarsılması, vuramayacağı yerlerde boş vuruşları gibi.

Her zaman hile olduğu anlamına gelmez milletin nelere hile dediğini gördükten sonra bu konuları ciddiye alamıyorum. Boş vuruşlar illa olur tüm maç bile olabilir tamamen şans işi hileyi ya mevlanadan ya sana oyun sonu bildirim atmasından ya da adamı sapık gibi bir ay takip ederek öğrenebilirsin.

Koskoca hile yapımcısı adam bile oyunun ℅95 sinin hile kullandığı söylüyor kanka ne anlatıyorsun sen gelmiş herkese hile diyormuşum aynen.

Dostum sen preimer 20 klara gel onlar emeğiyle oynuyor değil mi hiç hile yok ya

Son düzenleme:
Koskoca hile yapımcısı adam bile oyunun ℅95 sinin hile kullandığı söylüyor kanka ne anlatıyorsun sen gelmiş herkese hile diyormuşum aynen.

Hile yapımcısı adamda tüm oyuncuların verisi var ya dostum istatistik verebiliyor.

95 mantıklı bir sayı mı sence buna inanıyorsan hayatta başarılar diliyorum.

Hiç hile yok da demedim zeka küpü her maçına hile gelmiyor zırlıyorsun sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…