K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.177 24 Eylül 2024 #1 Merhaba, ben sadece Ak'ye viewmodel yapmak istiyorum bütün silahlar ayarlanmasın istiyorum. Bunun bir yolu var mı?
Merhaba, ben sadece Ak'ye viewmodel yapmak istiyorum bütün silahlar ayarlanmasın istiyorum. Bunun bir yolu var mı?
P Patton989 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.626 Makaleler 2 Çözümler 10 24 Eylül 2024 #2 Kastanbolu dedi: Merhaba, ben sadece Ak'ye viewmodel yapmak istiyorum bütün silahlar ayarlanmasın istiyorum. Bunun bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Kastanbolu dedi: Merhaba, ben sadece Ak'ye viewmodel yapmak istiyorum bütün silahlar ayarlanmasın istiyorum. Bunun bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.273 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #3 Kastanbolu dedi: Merhaba, ben sadece Ak'ye viewmodel yapmak istiyorum bütün silahlar ayarlanmasın istiyorum. Bunun bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yapamazsın.
Kastanbolu dedi: Merhaba, ben sadece Ak'ye viewmodel yapmak istiyorum bütün silahlar ayarlanmasın istiyorum. Bunun bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yapamazsın.
Yagela Picopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #4 Oyunda öyle bir komut veya başka bir çözüm yolu yok yani yapamazsın.
esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 25 Ağustos 2025 #5 Yapamazsın ama istersen 2 yada 3 e basarken viewmodelin değişmesini sağlayabilirsin mesela 3 e basıp eline bıcak gelince gözünün dibinden 1 e basıp silaha gecince eski haline donmesi bind komudu ile deneyebilirsiniz.
Yapamazsın ama istersen 2 yada 3 e basarken viewmodelin değişmesini sağlayabilirsin mesela 3 e basıp eline bıcak gelince gözünün dibinden 1 e basıp silaha gecince eski haline donmesi bind komudu ile deneyebilirsiniz.