jjanberk Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 38 3 Eylül 2023 #1 Merhaba, CS2'yi yeni indirdim ancak oyuna giremiyorum. "herhangi bir resmi sunucuya bağlanmak başarısız oldu" hatasını alıyorum ve maç onaylanıyor diyor ancak maça bağlanmıyor. İnternette hiçbir sorun yok yalnızca CS'de sorun yaşıyorum.
Merhaba, CS2'yi yeni indirdim ancak oyuna giremiyorum. "herhangi bir resmi sunucuya bağlanmak başarısız oldu" hatasını alıyorum ve maç onaylanıyor diyor ancak maça bağlanmıyor. İnternette hiçbir sorun yok yalnızca CS'de sorun yaşıyorum.
AsTa Xd Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 5 5600 Cinsiyet Erkek Meslek Telefoncu 3 Eylül 2023 #2 aynı hatayı cs:go da alıyordum biraz bekledikten sonra düzelmişti bende
jjanberk Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 38 3 Eylül 2023 #3 AsTa Xd dedi: Aynı hatayı CS:GO'da alıyordum biraz bekledikten sonra düzelmişti bende. Genişletmek için tıkla... Tek çarem gelecek güncellemeyi beklemek sanırım. Güncelleme geldi ancak hiçbir şey değişmedi hala aynı hatayı alıyorum. Up. Antivirus kapatınca düzeliyor arkadaşlar. Son düzenleme: 9 Eylül 2023
AsTa Xd dedi: Aynı hatayı CS:GO'da alıyordum biraz bekledikten sonra düzelmişti bende. Genişletmek için tıkla... Tek çarem gelecek güncellemeyi beklemek sanırım. Güncelleme geldi ancak hiçbir şey değişmedi hala aynı hatayı alıyorum. Up. Antivirus kapatınca düzeliyor arkadaşlar.
turgutino Femtopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #4 Arkadaşlar sorunu cozebildiniz mi?
jjanberk Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 38 5 Ağustos 2024 #5 turgutino dedi: Arkadaşlar sorunu cozebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Üstat sorunu çözdüm de nasıl çözdüm hiç hatırlamıyorum. Sanırım Windows güvenliğini kapatmıştım...
turgutino dedi: Arkadaşlar sorunu cozebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Üstat sorunu çözdüm de nasıl çözdüm hiç hatırlamıyorum. Sanırım Windows güvenliğini kapatmıştım...
AsTa Xd Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 5 5600 Cinsiyet Erkek Meslek Telefoncu 8 Ağustos 2024 #6 turgutino dedi: Arkadaşlar sorunu cozebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Çözdüm sadece bekledim o kadar
turgutino dedi: Arkadaşlar sorunu cozebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Çözdüm sadece bekledim o kadar