CS2 hesabı kilitlendi

çatıkiremidi55

Femtopat
Daha fazla  
Biraz önce kartım Steam'den ile oyun almaya çalıştım ancak red yedim, birkaç kez daha denedim. Şimdi CS2'ye girince abonelik sözleşmesi iptal edildiği için hesap kilitlendi diyor. Desteğe ulaşmam gerektiğini söyleniyor açmam için ancak girilen siteye girince sorunumla ilgili konu bulamıyorum ne yapabilirim?

Bence Steam desteğe yazın cs 2 oyun hakkında kategorisinde ilerleyerek en garanti öyle yardımcı olurlar.

Biraz önce kartım Steam'den ile oyun almaya çalıştım ancak red yedim, birkaç kez daha denedim. Şimdi CS2'ye girince abonelik sözleşmesi iptal edildiği için hesap kilitlendi diyor. Desteğe ulaşmam gerektiğini söyleniyor açmam için ancak girilen siteye girince sorunumla ilgili konu bulamıyorum ne yapabilirim?
Art arda deneme yapıp ret yiyince “şüpheli işlem” saymış olabilir hocam Steam. Destek ile iletişime geçin.

Teşekkürler ve sorun olmayacaksa hangi konuda ilerlemem gerektiğini sorabilirmiyim

Teşekkürler
Destek kısmında Hesap kısmına girin hocam Hesapla ilgili sorunlar -> Hesabım kilitlendi veya kısıtlandı kısmına girin. Birebir konu yoksa sorunum listede yok kısmına basın.
Sonra bilet kısmına şu tarz bir şey yazarsınız.
"Kartımla oyun almaya çalışırken birkaç kez ödeme reddi aldım.
Ardından hesabım abonelik sözleşmesi iptal edildi uyarısıyla kilitlendi.
Herhangi bir kural ihlali yapmadım, güvenlik kilidinin kaldırılmasını rica ediyorum."

Destek kısmında Hesap kısmına girin hocam Hesapla ilgili sorunlar -> Hesabım kilitlendi veya kısıtlandı kısmına girin. Birebir konu yoksa sorunum listede yok kısmına basın.
Herhangi bir kural ihlali yapmadım, güvenlik kilidinin kaldırılmasını rica ediyorum."
Arkadaş diyince fark ettim. Ben sadece CS 2 kilitlendi sanmıştım.
Teşekkürler ve sorun olmayacaksa hangi konuda ilerlemem gerektiğini sorabilirmiyim

Teşekkürler
O zaman arkadaşın dediği kategoride açmanız gerek zaten çok hızlı dönüş sağlıyorlar. Mümkünse İngilizce çeviri vs yapıp öyle açarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. (Tabi umarım sorununuz yerel bir bankayla veya Türkiye ile alakalı değildir yoksa Türkçe yazarak Türkiyedeki sorunlar için daha iyi bilgili birime ulaşıyorsunuz -bildiğim kadarıyla- Ancak şu ana kadar en hızlı ingilizcede yanıt aldım.

Çok teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı