BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.025 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:24 #1 Arkadaşlar, hadi bu "legit" oynama işini tamam kabul ettik, var bu, okey ama bu nedir? Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 21:29
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.746 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:31 #2 BlackDread dedi: Arkadaşlar, hadi bu "legit" oynama işini tamam kabul ettik, var bu, okey ama bu nedir? Eki Görüntüle 2597485 Genişletmek için tıkla... Triggerbot 80ms yapıp milleti çatur çutur duvar arkası falan vuruyordum ban yemiyordum. VAC çok kötü.
BlackDread dedi: Arkadaşlar, hadi bu "legit" oynama işini tamam kabul ettik, var bu, okey ama bu nedir? Eki Görüntüle 2597485 Genişletmek için tıkla... Triggerbot 80ms yapıp milleti çatur çutur duvar arkası falan vuruyordum ban yemiyordum. VAC çok kötü.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.427 Çözümler 139 Pazar 21:31 #3 FACEIT geçmeyi düşünebilirsiniz. VAC berbat bir anti-cheat. En kötü hileyi açan adam bile aylar sonra anca banlanıyor.
FACEIT geçmeyi düşünebilirsiniz. VAC berbat bir anti-cheat. En kötü hileyi açan adam bile aylar sonra anca banlanıyor.
Cazibe Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:34 #4 Koca bir hiç.
Rangan Femtopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:49 #5 FACEIT oynayın. BlackDread dedi: Arkadaşlar, hadi bu "legit" oynama işini tamam kabul ettik, var bu, okey ama bu nedir? Eki Görüntüle 2597485 Genişletmek için tıkla... FACEIT oyna.
FACEIT oynayın. BlackDread dedi: Arkadaşlar, hadi bu "legit" oynama işini tamam kabul ettik, var bu, okey ama bu nedir? Eki Görüntüle 2597485 Genişletmek için tıkla... FACEIT oyna.
BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.025 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:55 #6 Rangan dedi: FACEIT oynayın. FACEIT oyna. Genişletmek için tıkla... FACEIT de oynadım. En iyisi oyunu uzun bir müddet silmek.
Rangan dedi: FACEIT oynayın. FACEIT oyna. Genişletmek için tıkla... FACEIT de oynadım. En iyisi oyunu uzun bir müddet silmek.
Rangan Femtopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:06 #7 BlackDread dedi: FACEIT de oynadım. En iyisi oyunu uzun bir müddet silmek. Genişletmek için tıkla... Ben de cok tilt oluyorum FACEIT'te bile ama seckine nazaran cok cok daha iyi.
BlackDread dedi: FACEIT de oynadım. En iyisi oyunu uzun bir müddet silmek. Genişletmek için tıkla... Ben de cok tilt oluyorum FACEIT'te bile ama seckine nazaran cok cok daha iyi.