CS2 Hz 240'tan 60'a düşüyor

642286

Centipat
Oyunu 4:3'te 1600:1200 tam ekran oynuyorum. Forumdaki açılan diğer başlıklara baktım ve söylenenleri denedim. Oyun 240 Hz oluyor evet ama ayarlar menüsünden çıkıp oyuna döner dönmez 60'a düşüyor. Yeniden 240 Hz yapıyorum oyuna döner dönmez yine 60'a düşüyor. Oyun inatla beni 60'a hapsetmiş durumda. Var mıdır bu işin çözümünü bilen?

Çözünürlüğü değiştirin, çözünürlük oranını değiştirin, oyundan çık gir yapın, ben bu şekilde kurcaladım biraz şu an sorunsuz duruyor.

Çözünürlüğü değiştirin, çözünürlük oranını değiştirin, oyundan çık gir yapın, ben bu şekilde kurcaladım biraz şu an sorunsuz duruyor.

Yok hocam hiçbir şekilde olmuyor 1 saniyeliğine 240 Hz oluyor. Ayarlardan çıkınca geri 60'a düşüyor.

Bende dün öyleydi bugünkü güncellemeyle düzelmiş. Beklemek lazım vallahi çok buglu oyun yapacak bir şey yok.

1600:1200'de 60 Hz harici seçenek yokmuş. 1280:1024 yapınca düzeldi. Böyle oynayacağız ne yapalım. Yakında düzeltirler umarım.

Aynı sorunu şu an bende yaşıyorum bugün oyuna girdiğimde başıma geldi durup dururken siz sorunu çözebildinizmi.

Aynı sorunu şu an bende yaşıyorum bugün oyuna girdiğimde başıma geldi durup dururken siz sorunu çözebildinizmi.

Benim sorunum çözünürlükle alakalıymış. Oyun 1600:1200'de 60 Hz desteği vermiyor. Ayrıca eğer laptopsa MUX switch ile de sorun yaşamışlığım var. Ekran kartı daima açık olmalı. Onun harici pek bilgim yok. Oyun zaten sorun dolu. Her güncellemede daha da bozuluyor.

Geçen gelen NVIDIA'nın sürücüsüyle alaklı bir durum şimdi bir önceki sürümü kuracağım.

Aynı sorunu şu an bende yaşıyorum. 16:9 ayarlarda 239 Hz seçerken 4:3 ayarlarda 75 Hz seçeneği var en fazla. Durumu çözen varsa paylaşırsa çok güzel alacak. 16:9 da sıkıştırılmış ZIP dosyası gibi oynuyorum oyunu başım dönüyor.

NVIDIA sürücünü bir önceki sürüme geri çek düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…