Merhaba arkadaşlar.
CS için mouse alacaktım. Bütçem 1000-1300 arası. Farede aradığım özellik, düşük DPI'da oynadığım için belirttiğim fiyat aralığındaki en iyi sensör ve ani reflekslerde başarılı mouse sizce hangisi? Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar.
CS için mouse alacaktım. Bütçem 1000-1300 arası. Farede aradığım özellik, düşük DPI'da oynadığım için belirttiğim fiyat aralığındaki en iyi sensör ve ani reflekslerde başarılı mouse sizce hangisi? Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar.
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
Hocam razer, steel series, logitech için aralarından en iyisi sizce hangisi. En kötü taksit yaptırıp alabilirim
Aradığım özelliği belirttim zaten hocam. Ben düşük sens ve dpi'da ve koldan oynadığım için ani şekilde döndürüyorum mouse'u. Bu konuda beni üzmeyecek bir mouse arıyorum. Çünkü daha önce deneyimlediğim mouselarda ani döndürmelerde takılmalar yaşanıyordu. Flick atamıyordum en basitinden.