CS2 icin 2400 DPI yuksek mi?

slayerteart

Centipat
Daha fazla  
CS2 oynuyorum ve 2400 DPI 2.77 sens oynuyorum. Arkadaslarima soyledigimde cok fazla oldugunu soylediler, sizce de cok fazla mı? Bu arada EDP'i ise 6648. Sizce degistirmeli miyim?

CS2 oynuyorum ve 2400 DPI 2.77 sens oynuyorum. Arkadaslarima soyledigimde cok fazla oldugunu soylediler, sizce de cok fazla mı? Bu arada EDP'i ise 6648. Sizce degistirmeli miyim?
Ben 3500dpi 2.5 sens oynuyorum hocam kisiden kisiye degisir. Mouseyi bilektenmi kontrol ediyorsunuz dirsekten veya omuzdanmi?

Ben 3500DPI 2.5 sens oynuyorum hocam kisiden kisiye degisir. Mouseyi bilektenmi kontrol ediyorsunuz dirsekten veya omuzdan mi?

Bilekten oynuyorum.

Az once bir DM girdim ve gayet rahat uzaktaki adama HS de atiyorum yakindaki adama donebiliyorum aimi kontrolde ediyorum yani iyi ben arkadaslara sorunca onlarin hassasiyet azdi ondan bir sorayım dedim.

Düşük ayarlarda uzaktaki adamı vurmak ve spray kontrolu daha mı kolay sizce, dün 800 le denedim çok daha iyi hissettiriyor ama sola sağa dönmesi zor geldi.

Çok yüksek. Tavsiye etmem böyle oynamanızı.

Biraz dusurucem.

Bir de hocam ben donerken istemsizce bazen elimi kaldiriyorum bu hareketim oynayisimi etkiler mi?

Düşük ayarlarda uzaktaki adamı vurmak ve spray kontrolu daha mı kolay sizce, dün 800 le denedim çok daha iyi hissettiriyor ama sola sağa dönmesi zor geldi.
Önemli olan alışmanız. Alışabiliyorsanız düşük hassasiyet daha iyi, alışamadığınız durumda da size uygun gelen hassasiyeti kullanmak gerek. Yavaş gelen hassasiyeti ağırdan ağırdan arttırarak doğru hassasiyeti bulursunuz.

Dusurup dediginiz gibi yavas yavas arttiracagim umarim bulurum guzel bir hassasiyet teşekkürler.

Bilekten oynuyorsaniz yuksek sens normal hocam. Dusuk sens oynayanlar dirsek veya omuzdan oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…