Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Makaleler 1 Çözümler 26 7 Şubat 2025 #11 kxy dedi: Bilekten oynuyorsaniz yuksek sens normal hocam. Dusuk sens oynayanlar dirsek veya omuzdan oynuyor. Genişletmek için tıkla... 800 DPI 1.2 oynuyorum ben hocam. Hızlı sayılmaz yanlış mesajı alıntıladınız sanırım.
kxy dedi: Bilekten oynuyorsaniz yuksek sens normal hocam. Dusuk sens oynayanlar dirsek veya omuzdan oynuyor. Genişletmek için tıkla... 800 DPI 1.2 oynuyorum ben hocam. Hızlı sayılmaz yanlış mesajı alıntıladınız sanırım.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.779 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #12 Yürüyen HLTV dedi: 800 DPI 1.2 oynuyorum ben hocam. Hızlı sayılmaz yanlış mesajı alıntıladınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Yanlisi cevaplamisim hocam evet. Kusura bakmayin.
Yürüyen HLTV dedi: 800 DPI 1.2 oynuyorum ben hocam. Hızlı sayılmaz yanlış mesajı alıntıladınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Yanlisi cevaplamisim hocam evet. Kusura bakmayin.