CS2 için 9000 TL monitör onerisi

Bütçe
9000

Prime117

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, genelde CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum hatta sadece CS2 bile diyebilirim. Nadir GTA veya yarış tarzı oyunlar oynuyorum. Bütçem en maksimum 9K @bluerr hocamın birkaç önerilerine baktım fakat kararsızım. 144'ten 240 ve üstü Hertz'lere geçmek istiyorum. RTX 2060 Ryzen 5 3600 var. Belki seneye sistemi yükseltebilirim. Monitör önerileriniz nedir?

Bence ilk öncelikle sisteminizi yükseltin.

Monitör tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat sistem konusunda yükseltme için minimum 1 sene gerek.

Şunlara bakılabilir. Sisteminiz bu FPS'leri karşılamaz ama işlemci yükseltilmesi lazım.

Sistem yükseltme durumu kesin değil. Peki yükseltme sistem de ve mevcut sistemde bu iki senaryoda hangi monitörleri önerirsiniz.

Sistem yükselecekse benim attığım AOC alınabilir. Sistem yükselmezse G4 veya hocamın attığı diğer AOC alınabilir. Çok hard FPS oynamıyorsanız hocamın attığının paneli daha iyiydi doğruysam.

Anladım. Teşekkür ederim peki ikinci el monitör sağlıklı olur mu olursa alırken nelere dikkat edilmeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…