CS2 için doğru sens nasıl bulunur?

MahmudSami

Picopat
Daha fazla  
CS2 doğru sensi bulma ile ilgili bir sürü şey aradım. Ama hiçbiri işe yaramıyor. Hiçbiri sanki bana uygun değil gibi. Önceden 1600 DPI 1.7 sens oynuyordum. Biraz yüksek olduğunu çevremdekiler dedi. Ondan sonra mouse değiştim Darmoshark M3 Pro Max'e geçtim. Aynı sens ve DPI ile oynasam bile olmuyor. Başka bir sürü DPI sens ayarı denedim ama olmuyor. Nasıl buldunuz siz? Ben bulamıyorum. Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2 doğru sensi bulma ile ilgili bir sürü şey aradım. Ama hiçbiri işe yaramıyor. Hiçbiri sanki bana uygun değil gibi. Önceden 1600 DPI 1.7 sens oynuyordum. Biraz yüksek olduğunu çevremdekiler dedi. Ondan sonra mouse değiştim Darmoshark M3 Pro Max'e geçtim. Aynı sens ve DPI ile oynasam bile olmuyor. Başka bir sürü DPI sens ayarı denedim ama olmuyor. Nasıl buldunuz siz? Ben bulamıyorum. Yardım edin.
Ben E-Sporcuların sens ve dpilarını denerken bulmuştum. Sizede öneririm 800 dpi 1 sens.

Ben 1100 DPI 0.49 sens oynuyordum şimdi ufaktan yükseltip alışmaya çalışıyorum. Olay şu ki doğru sens diye bir şey yok. Sen hangisiyle rahat ediyorsan odur. İllada bana bir ideal sens söyle diyorsan 800 DPI 1.47 sens CS go oyuncu ortalaması diye hatırlıyorum. Bir atölye haritası aç bir bot ekle ve etrafında dönerken kafasına sabit nişan almayı dene. Sabit nişan alamiyorsan sens değiştire değiştire kendine uygun sensi bul istersen

Kullandığınız sens çözünürlükle de alakalı. Öncelikle 1280x960 veya 1024x768'e çekin çözünürlüğünüzü, sonra bulursunuz.

Öncelikle DPI 400 yada 600 yapın ve sens 2.0 yapın. Sonra sens azalta azalta deathmatch modunda deneyin.

Ben 1100 DPI 0.49 sens oynuyordum şimdi ufaktan yükseltip alışmaya çalışıyorum. Olay şu ki doğru sens diye bir şey yok. Sen hangisiyle rahat ediyorsan odur. İllada bana bir ideal sens söyle diyorsan 800 DPI 1.47 sens CS:GO oyuncu ortalaması diye hatırlıyorum. Bir atölye haritası aç bir bot ekle ve etrafında dönerken kafasına sabit nişan almayı dene. Sabit nişan alamiyorsan sens değiştire değiştire kendine uygun sensi bul istersen.

Şimdi oyundayım deneyeceğim hocam maç bitsin.

Kullandığınız sens çözünürlükle de alakalı. Öncelikle 1280x960 veya 1024x768'e çekin çözünürlüğünüzü, sonra bulursunuz.

Öncelikle DPI 400 yada 600 yapın ve sens 2.0 yapın. Sonra sens azalta azalta deathmatch modunda deneyin.
Hocam 400 dpi 2 sens te mouse'u kaldırmam gerekiyor. 600 dpi 2 sens te de azalıyor. Ama oynanıyor biraz daha oynayacağım 600 dpi 2 senste. Bakalım iyi gibi

Hocam arkamdan gelince tepki veremiyorum bu sefer. Zor olsa da.

Hocam olmuyor hala

Son düzenleme:
Şimdi oyundayım deneyeceğim hocam maç bitsin.

Hocam 400 dpi 2 sens te mouse'u kaldırmam gerekiyor. 600 dpi 2 sens te de azalıyor. Ama oynanıyor biraz daha oynayacağım 600 dpi 2 senste. Bakalım iyi gibi

Hocam arkamdan gelince tepki veremiyorum bu sefer. Zor olsa da.

Hocam olmuyor hala
Başlangıç için 800 DPI 1.5 sens yap, bu hassasiyetle tek seferde arkana dönemiyorsan mousepad alanını bir gözden geçir. Yavaşça düşürürsün hassasiyeti sonrasında.

O senin nasıl rahat ettiğinle alakalı, oynadığın çözünürlüğe göre de farkı olur. Zaten bir zaman sonra oynadığın sense alışırsın. 800DPI 2.0 sens oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı