CS2 için düşük gecikmeli üst düzey klavye önerisi

Kalimera61

Decapat
Daha fazla  
Uzun süredir FPS oyunlarında A4 Tech Km-720 gibi basit bir klavye kullanıyorum.
Şuan kullandığım klavyeden düşük gecikmeli bir klavyeye geçiş yaptığımda farkı hisseder miyim sizce?
FPS oyunları için özellikle CS2 için düşük gecikmeli bu işin zirvesi diyeceğiniz klavye önerilerinize açığım.

Not: (CS2 Faceit 2000 puan civarındayım.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Scyrox feci zamlanmış aynı fiyatlardı ikisnden birini alabilirsin bence bende bunlardan birini düşünüyorum.

Bütçe belirtmediğiniz için kendi araştırdıklarımı attım bütçe belirtirseniz daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Uzun süredir FPS oyunlarında A4Tech km-720 gibi basit bir klavye kullanıyorum.
Şu an kullandığım klavyeden düşük gecikmeli bir klavyeye geçiş yaptığımda farkı hisseder miyim sizce?
FPS oyunları için özellikle CS2 için düşük gecikmeli bu işin zirvesi diyeceğiniz klavye önerilerinize açığım.

Not: (CS2 FACEIT 2000 puan civarındayım.)

Wraith'in klavyelerini öneriyorlardı. Bakmanı öneririm.

Scyrox feci zamlanmış aynı fiyatlardı ikisnden birini alabilirsin bence bende bunlardan birini düşünüyorum.

Bütçe belirtmediğiniz için kendi araştırdıklarımı attım bütçe belirtirseniz daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Bütçeden yana bir sorun yok hocam önemli olan gecikme farkını hissedebilmem.

Wraith'in klavyelerini öneriyorlardı. Bakmanı öneririm.
İhtiyacıma uygun klavyeyi nasıl bulacağımı bilmiyorum malesef.

Bütçeden yana bir sorun yok hocam önemli olan gecikme farkını hissedebilmem.

İhtiyacıma uygun klavyeyi nasıl bulacağımı bilmiyorum maalesef.

Wrait'in klavyeleri espor kitlesine hitap eden klavyeler. Fiyat tarafında sıkıntın yoksa Hall effect kategorisinden klavyelere bakabilirsin. Bunun için klavyelerin YouTube'dan incelemesine bak. Güzel klavyedir ama yapısını beğenmezsin. Klavye tamamen konfor işi.

Wrait'in klavyeleri espor kitlesine hitap eden klavyeler. Fiyat tarafında sıkıntın yoksa Hall effect kategorisinden klavyelere bakabilirsin. Bunun için klavyelerin YouTube'dan incelemesine bak. Güzel klavyedir ama yapısını beğenmezsin. Klavye tamamen konfor işi.
Teşekkür ederim

%100 boyutlu klavye önerilerinize açığım.

SteelSeries Apex Pro Gen 3 Gaming Klavye alınır mı? Amazonda %15 indirimde görünüyor.​

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı