CS2 için ekran kartı önerisi

Bütçe
8000+
Kime göre neye göre yeterli kral?
Pulse'ların bile soğutması yeterli. Gidip Afox, Turbox falan alırsan yetmeyebilir ama bu tarz kartlarda zaten bu markalar yok diye biliyorum. Aradaki fark çok az ise belki daha iyi marka alınabilir.
Örnek:

Pulse'ların bile soğutması yeterli. Gidip Afox, Turbox falan alırsan yetmeyebilir ama bu tarz kartlarda zaten bu markalar yok diye biliyorum. Aradaki fark çok az ise belki olabilir.
Örnek:

Pulse zaten kötü bir marka değil. Mesela INNO3D'nin bazı segment karları seviyesine göre yetmeyebiliyor.

Pulse zaten kötü bir marka değil. Mesela INNO3D'nin bazı segment kartları seviyesine göre yetmeyebiliyor.
Pulse bir marka değildir ve kötü olmasa da, çok iyi bir model değildir. INNO3D de aynı şekildedir ama yeterlidir.
Şöyle bir şeyden bahsediyorsak yetmeyebilir.

Halihazırda beta sürecinde olan ve optimizasyon konusunda zaten iyileştirilmeler yapılacak bir oyun için ekran kartı seçmenin mantıklı olmayacağını düşünüyorum. Siz genel kullanımınıza göre kart tercihinizi yapın.

Yani bu konuda haklısınız. Zaten yenileyeceğim sadece 4:3 oynayacağım için hangi kart daha sağlam olur onu belirlemek için açtım konuyu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı