Pulse'ların bile soğutması yeterli. Gidip Afox, Turbox falan alırsan yetmeyebilir ama bu tarz kartlarda zaten bu markalar yok diye biliyorum. Aradaki fark çok az ise belki daha iyi marka alınabilir.
Örnek:
Pulse'ların bile soğutması yeterli. Gidip Afox, Turbox falan alırsan yetmeyebilir ama bu tarz kartlarda zaten bu markalar yok diye biliyorum. Aradaki fark çok az ise belki olabilir.
Örnek:
Inno3D NVIDIA GeForce GT 730 2 GB 64 Bit DDR3 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Dostum 1080p için 4060 aynı güçte ve daha iyi bir kart, daha iyi bir kart olmasını geçtim yeni nesil + ywni teknolojiler ile eski neisle oranla versiği performans kat kat iyi.1080p kartı 4060 zaten?
Halihazırda beta sürecinde olan ve optimizasyon konusunda zaten iyileştirilmeler yapılacak bir oyun için ekran kartı seçmenin mantıklı olmayacağını düşünüyorum. Siz genel kullanımınıza göre kart tercihinizi yapın.
Halihazırda beta sürecinde olan ve optimizasyon konusunda zaten iyileştirilmeler yapılacak bir oyun için ekran kartı seçmenin mantıklı olmayacağını düşünüyorum. Siz genel kullanımınıza göre kart tercihinizi yapın.