CS2 için FPS artıracak oyun ayarı ve başlatma seçenekleri kodu önerisi

handaq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, CS'de FPS artırma için oyun içi ayarlar veya başlatma seçenekleri önerecek var mı?

Merhaba arkadaşlar, CS'de FPS artırma için oyun içi ayarlar veya başlatma seçenekleri önerecek var mı?
Var. Her şey en düşük en alttaki fsr kapalı. İntel çekirdek ayarları sadece performans çekirdeklerini kullan. Çekirdek yalıtımını kapat. Nvidia denetim masası ayarlarına dokanma.

Başlatma seçeneklerimde sadece oyunun açılırkenki animasyonunu geçme ve çözünürlüğü 1024x768 ile başlatma var.
Giriş ekranındaki videoyu kapatma komutu: -novid

Ben sana eğer işlemcin 6 çekirdek ve 12 threade sahipse şu komutu öneririm: -threads 12

Bende şu şekilde, ekran kartım AMD:

Edit: Ekran kartı ve işlemci modelini söylersen darboğaz durumunu da değerlendirebilirim.

Bilgisayarı performans moduna al arka planda çalışan gereksiz uygulamaları Task Manager'den ayarla Task Manager yaz başlangıça sonra da başlangıç de oradaki gereksiz uygulamaları kapat %10 %20 FPS arttırır ve eğer NVIDIA ekran kartın varsa NVIDIA'nın uygulamasından performans-kalite çizgisini performansa yaklaştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…