CS2 için işlemci önerisi

Gearox

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım
DDR5 bir sisteme gecmek istiyorum. İşlemci upgradei yapacağım F/P bir islemci bakiyorum, bir de Intel sisteme mi gecmek mantikli AMD'den devam mi etmeliyim?
Guncel sistem:
R5 5600 OC(4.7).
4060 Ti 8 GB.
16 GB 3000MHz RAM.
MSI B550 Gaming Plus.
Samsung 980 1TB.

DDR5 bir sisteme gecmek istiyorum. İşlemci upgradei yapacağım F/P bir islemci bakiyorum, bir de Intel sisteme mi gecmek mantikli AMD'den devam mi etmeliyim?
Guncel sistem:
R5 5600 OC(4.7).
4060 Ti 8 GB.
16 GB 3000MHz RAM.
MSI B550 Gaming Plus.
Samsung 980 1TB.

7500F falan olabilir bütçeniz nedir? Sadece işlemci için.

Alacağın işlemciyle daha sonrasında 2K veya üstü düşünüyor musun ?

7500F, anakart ve ram değiştirmene değecek bir performans artışı sağlamaz. Verdiğin paraya değmez anlayacağın. Arkadaşın dediği gibi daha üst segment bir AM4 işlemcisine geçmek senin için çok daha iyi olur. 5800X'de düşünülebilir. 7500F ile aşağı yukarı aynı performansı alırsın. Anakart ve ram masrafın da olmaz böylece. Tabi kaliteli bir soğutucun olduğunu varsayıyorum. 5600'ü OC yaparak kullandığına göre stok soğutucu yoktur.

Alacağın işlemciyle daha sonrasında 2K veya üstü düşünüyor musun ?
Yok hocam fps oyunlari oynuyorum genellikle arada canim sıkılınca yayın acıyorum

7500F, anakart ve ram değiştirmene değecek bir performans artışı sağlamaz. Verdiğin paraya değmez anlayacağın. Arkadaşın dediği gibi daha üst segment bir AM4 işlemcisine geçmek senin için çok daha iyi olur. 5800X'de düşünülebilir. 7500F ile aşağı yukarı aynı performansı alırsın. Anakart ve ram masrafın da olmaz böylece. Tabi kaliteli bir soğutucun olduğunu varsayıyorum. 5600'ü OC yaparak kullandığına göre stok soğutucu yoktur.
Oc degerinde 65c° gecmiyor

Hem AM5'e gecmek istememin nedeni benim 2 3 yilda bir upgrade yapmam suanki sistemim 1.5 yil oldu ve yukseltmek istiyorum bide 360hz monitorum var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı