CS2 için kablosuz fare önerisi

Bütçe
3-4 k

RascoLn.37

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Razer Cobra kullanıyorum, CS2 oynuyorum. Aslında gayet güzel yetiyor ama kablosu rahatsız ediyor beni. Mouse olarak bunları buldum:
Scyrox V6.
ATK A9 Pro ( sorunlu diyorlar )
VGN F1 Pro.
VXE R1 Pro.
MCHOSE A5 Ultra ( bunu düşünüyorum )
Pili uzun giden ve kullanımı sorunsuz kroniği olmayan ne önerirsiniz?
1 veya 2 k da oynayacağım.

ATK A9 Pro yerine A9 Ultra bak. Scyrox V6 ile ikisi arasindan secim yapman en mantiklisi.

VXE R1 Pro'm var bazen tekleme yapıyor kronik olabilir bilmiyorum onun dışı güzel ama dayanılmıyor garantiye vereceğim yakında.

MCHOSE A7 Ultra Blue Kablosuz Gaming Mouse A5 Ultra yerine A7 Ultra öneririm.

İfadeler: kxy
Kronik degil yuksek ihtimal seninkinde sorun var. Ama yinede secenek bile olamaz kendi fiyat bandinda bile.
Evet daha iyi modeller var aldığımda wraith hızlı getiriyor diye aldım ama ajazz falan daha iyi.

Evet daha iyi modeller var aldığımda wraith hızlı getiriyor diye aldım ama ajazz falan daha iyi.

Ajazz daha iyi falan degil ozellikle malzeme kalitesi ve agirlik dengesi olarak berbat bir mouse Ajazz. Suan cok daha iyi bir cok secenek var bu butcede.

ATK A9 Pro yerine A9 Ultra bak. Scyrox V6 ile ikisi arasindan secim yapman en mantiklisi.
Cok kararsız kaldım valla scyroxun da 250 mhz olması pili beni düşündürüyor
Mchose a5 ultra nasıldır hem içinde dongle si de geliyor hem pili yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…