Lacaw Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #11 kxy dedi: Ajazz daha iyi falan degil ozellikle malzeme kalitesi ve agirlik dengesi olarak berbat bir mouse Ajazz. Suan cok daha iyi bir cok secenek var bu butcede. Genişletmek için tıkla... Bende yok malzemesine laf edemem ama genel olarak çok tüketiliyor. Ben aldığımda uygundu r1 pro şuan daha fazla seçenek var zaten.
kxy dedi: Ajazz daha iyi falan degil ozellikle malzeme kalitesi ve agirlik dengesi olarak berbat bir mouse Ajazz. Suan cok daha iyi bir cok secenek var bu butcede. Genişletmek için tıkla... Bende yok malzemesine laf edemem ama genel olarak çok tüketiliyor. Ben aldığımda uygundu r1 pro şuan daha fazla seçenek var zaten.
fikrettr Picopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 196 18 Temmuz 2025 #12 Throne Reflex tavsiye ederim çok hafif ve uzun ömürlü bilek ağrıtmayan bir model bende kullanıyorum tavsiye ederim hocam.
Throne Reflex tavsiye ederim çok hafif ve uzun ömürlü bilek ağrıtmayan bir model bende kullanıyorum tavsiye ederim hocam.