CS2 için klavye önerisi

Bütçe
3000(istediğiniz fiyatta önerebilirsiniz belki alabilirim)
ASUS'un bir tek bunu öneririm.
Yurt dışı isterseniz Ajazz ve Akko yurt dışında bilinen markalardır.

Hocam Akko ile Dracula aynı mı? Bir de RGB aydınlstmadı var mı?

Hocam Akko ile Dracula aynı mı? Bir de RGB aydınlstmadı var mı?
Dracula castle modeli normal 5075B ile aynı sadece keycapsler farklı. RGB var hocam renklerini uygulamadan istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Hocam ROG'un sadece TKL olanları hoşuma gidiyor. Bir de 100 klavye bir tık büyük olacak zaten numpadi kullanmıyorum. Önerdiğiniz diğer klavyeyi çok sevdim bir üst modeli varsa önerebilirsiniz.

Hocam ROG'un sadece TKL olanları hoşuma gidiyor. Bir de 100 klavye bir tık büyük olacak zaten numpadi kullanmıyorum. Önerdiğiniz diğer klavyeyi çok sevdim bir üst modeli varsa önerebilirsiniz.
Ak820 Pro'yu kast ediyorsanız bir üst modeli Ak870 yeni piyasaya sürüldü o da.

Dracula Castle modeli normal 5075B ile aynı sadece keycapsler farklı. RGB var hocam renklerini uygulamadan istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Ben internette arattığımda bulamadım da o yüzden. Hepsi Akko diye çıkıyor. Hocam bir de Amazon da var mı?

Ben internette arattığımda bulamadım da o yüzden. Hepsi Akko diye çıkıyor. Hocam bir de Amazon da var mı?
Amazon'da var ama sitesine göre çok pahalı. Amazon'da indirime girdiğinde site fiyatına düşüyor, indirim bekleyebilir alabilirsiniz.

Amazon'da var ama sitesine göre çok pahalı. Amazon'da indirime girdiğinde site fiyatına düşüyor, indirim bekleyebilir alabilirsiniz.

Hocam Apex 9 TKL bana iyi gibi geldi öneriniz başka varsa alayım. Ajazz harbiden pahalıymış Amazon'da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı