Aimimi geliştirebilecek başka bir yol olduğunu düşünmüyorum o yüzden koçluk tutmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Bir de hangi sitelerden tutmalıyım? Bilen varsa sevinirim.
Aimimi geliştirebilecek başka bir yol olduğunu düşünmüyorum o yüzden koçluk tutmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Bir de hangi sitelerden tutmalıyım? Bilen varsa sevinirim.
Paran varsa tut, yoksa tutma. Ayrıca Youtube'da yüzlerce video var. Oradan da bakabilirsin. Öğretmen varmış gibi öğrenmek istiyorsan koç tut. Tabii ki paran varsa.
Paran varsa tut, yoksa tutma. Ayrıca Youtube'da yüzlerce video var. Oradan da bakabilirsin. Öğretmen varmış gibi öğrenmek istiyorsan koç tut. Tabii ki paran varsa.
Ayrıca güvenli bir link olduğunu düşünmüyorum, şu an araştırıyorum.
Valla hocam CS de aynı mı bilmiyorum ama 3 sene önce Valorantta Goldda takılırken 4 5 ay aim geliştirmeye uğraşıp immo olmuştum. Bu tarz oyunlar oynayarak ekstra atolye haritalarında botları vura vura gelişir. Ekstra olarak AimLab kullanmıştım az bir süre.
Bir yere gelemez derken? Adam esporcu olmaya çalışmıyor ki, ayrıca 5 kişi girmiyorlarsa herkes farklı bir noktaya gidecek sadece aim olsa bile kurtarır zaten.