ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #1 Arkadaşlar lag az var ama 0 olmasını istiyorum neredeyse. Programlar işe yarar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2025
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 2 Mart 2025 #2 Pingin kaç?
berkayratata Femtopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 9800x3d - ROG Strix x870-E Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #3 Hocam aman diyim oyuna herhangi etki edicek bir uygulama kullanmayın, ban yeme riski azda olsa var. Lag çok değilse kullanmanızı tavsiye etmem.
Hocam aman diyim oyuna herhangi etki edicek bir uygulama kullanmayın, ban yeme riski azda olsa var. Lag çok değilse kullanmanızı tavsiye etmem.
ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #4 fiu dedi: Pingin kaç? Genişletmek için tıkla... 60 50 arası hocam ama çok bazen lag oluyo oda yüksek elolarda sıkıntı çıkartıyor berkayratata dedi: Hocam aman diyim oyuna herhangi etki edicek bir uygulama kullanmayın, ban yeme riski azda olsa var. Lag çok değilse kullanmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... tamam sağolun hocam ExitLag / NoPing ReXa42 dedi: 60 50 arası hocam ama çok bazen lag oluyo oda yüksek elolarda sıkıntı çıkartıyor tamam sağolun hocam Genişletmek için tıkla... ExitLag / NoPing ban yedirtir mi peki ? enjekte olmuyor nasıl olsa
fiu dedi: Pingin kaç? Genişletmek için tıkla... 60 50 arası hocam ama çok bazen lag oluyo oda yüksek elolarda sıkıntı çıkartıyor berkayratata dedi: Hocam aman diyim oyuna herhangi etki edicek bir uygulama kullanmayın, ban yeme riski azda olsa var. Lag çok değilse kullanmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... tamam sağolun hocam ExitLag / NoPing ReXa42 dedi: 60 50 arası hocam ama çok bazen lag oluyo oda yüksek elolarda sıkıntı çıkartıyor tamam sağolun hocam Genişletmek için tıkla... ExitLag / NoPing ban yedirtir mi peki ? enjekte olmuyor nasıl olsa
berkayratata Femtopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 9800x3d - ROG Strix x870-E Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #5 ReXa42 dedi: 60 50 arası hocam ama çok bazen lag oluyo oda yüksek elolarda sıkıntı çıkartıyor tamam sağolun hocam ExitLag / NoPing ExitLag / NoPing ban yedirtir mi peki ? enjekte olmuyor nasıl olsa Genişletmek için tıkla... ExitLag'i zamanında kullanan esporcularda vardı. Ama kendi düşüncemdir oyuna etki eden en ufak şey bile ban sebebi olabilicek değer taşıyo diye düşünüyorum. ExitLag ne kadar güvenilir bilemem ama esporculardan kullananlarda vardı.
ReXa42 dedi: 60 50 arası hocam ama çok bazen lag oluyo oda yüksek elolarda sıkıntı çıkartıyor tamam sağolun hocam ExitLag / NoPing ExitLag / NoPing ban yedirtir mi peki ? enjekte olmuyor nasıl olsa Genişletmek için tıkla... ExitLag'i zamanında kullanan esporcularda vardı. Ama kendi düşüncemdir oyuna etki eden en ufak şey bile ban sebebi olabilicek değer taşıyo diye düşünüyorum. ExitLag ne kadar güvenilir bilemem ama esporculardan kullananlarda vardı.