Önerim ya benim attığım monitör ya da @muratscd hocamın attığı monitör ancak benim attığım monitör daha iyi tepkimelere sahip ve ghosting sıfır neredeyse.
Satıcı güven vermiyor maalesef sizina ttığınızın yoksa cihaz güzel.
CS için mükemmel denebViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önerim ya benim attığım monitör ya da @muratscd hocamın attığı monitör ancak benim attığım monitör daha iyi tepkimelere sahip ve ghosting sıfır neredeyse
Öneriniz için teşekkür ederim. 240 hz yada 300 hz farkı çok fark yaratır mı. Birde konuda bahsetmiştim de benim laptobım 3 ms 240hz bu monitörlere geçtiğimde ekran büyüklüğü dışında performans olarak iyileşme olur mu yani hissedebilir miyim o farkıÖnerim ya benim attığım monitör ya da @muratscd hocamın attığı monitör ancak benim attığım monitör daha iyi tepkimelere sahip ve ghosting sıfır neredeyse
Öneriniz için teşekkür ederim. 240 Hz ya da 300 Hz farkı çok fark yaratır mı? Bir de konuda bahsetmiştim de benim laptopım 3 ms 240Hz bu monitörlere geçtiğimde ekran büyüklüğü dışında performans olarak iyileşme olur mu yani hissedebilir miyim o farkı.
Benim attığım monitör satıcıdan dolayı alınmaz zaten olay sadece HZ değeri değil oralara hiç girmeyelim uzun çünkü bayağı laptopta yanlış bilmiyorsam gecikme değeri fazla oluyor çok bir fark olmaz ama oyunlarda iyiye gittiğinizi hissedebilirsinizÖneriniz için teşekkür ederim. 240 hz yada 300 hz farkı çok fark yaratır mı. Birde konuda bahsetmiştim de benim laptobım 3 ms 240hz bu monitörlere geçtiğimde ekran büyüklüğü dışında performans olarak iyileşme olur mu yani hissedebilir miyim o farkı
İşte o noktada muallakta kaldım bazıları 0.5 ms alsan da sen çok fark edemezsin o farkı dediler boyutu büyütmek istemiyorsan hiç alma dediler de size de danışmak istedim laptobın boyutu da 17.3 inçSizin laptopun ekranıda iyiymiş bence.
Profesyonel oyuncuysanız geçmeniz daha mantıklı olur ama.
Hocam laptop 3 ms demişsiniz o tam 3 ms değildir atılan monitörde tam 0,5 ms değil ama laptop ekranından daha iyi tepkimeye sahip olurİşte o noktada muallakta kaldım bazıları 0.5 ms alsan da sen çok fark edemezsin o farkı dediler boyutu büyütmek istemiyorsan hiç alma dediler de size de danışmak istedim laptobın boyutu da 17.3 inç
Hımm anladım. O zaman seçenekler arasında şuan en iyisi muratscd hocamın tavsiye ettiği mi. Msi 255xf nasıl sizceBenim attığım monitör satıcıdan dolayı alınmaz zaten olay sadece HZ değeri değil oralara hiç girmeyelim uzun çünkü bayağı laptopta yanlış bilmiyorsam gecikme değeri fazla oluyor çok bir fark olmaz ama oyunlarda iyiye gittiğinizi hissedebilirsiniz
Hımm anladım. O zaman seçenekler arasında şu an en iyisi muratscd hocamın tavsiye ettiği mi? MSI 255XF nasıl sizce.
Anladım teşekkür ederim işte işin detayını tam bilmeyince karton üstü bilgilerle söylüyorumHocam laptop 3 ms demişsiniz o tam 3 ms değildir atılan monitörde tam 0,5 ms değil ama laptop ekranından daha iyi tepkimeye sahip olur
AOC daha iyi olur