Arkadaşlar merhaba, kullanmış olduğum Glorius Model O Wireless farem bozulduğu için yeni bir fare almaya karar verdim. Elimin ölçüleri 19.5X9.5 gelmekte. Bütçe sınırlamam yoktur. CS2 oynuyorum, ortanın bir tık üstü oyuncu olduğumu söyleyebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba, kullanmış olduğum Glorius Model O Wireless farem bozulduğu için yeni bir fare almaya karar verdim. Elimin ölçüleri 19.5X9.5 gelmekte. Bütçe sınırlamam yoktur. CS2 oynuyorum, ortanın bir tık üstü oyuncu olduğumu söyleyebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
En ucuz Darmoshark M3S E-Spor Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Darmoshark M3S E-Spor Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.878,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Kargoya verilme süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...
Kargoya verilme süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Palm tutuyorsan
Razer deathadder v3 veya v3 pro
Tutuşuna göre seç 3 model de neredeyse aynı özelliklerde,bu fiyat bandı seni üzmez zaten