CS2 için mouse önerisi

Scyrox için konuştum hocam.

Alıyorum hocam karar kıldım. Herkese teşekkürler. Tek sorum kaldı bu İyzico ile indirim var ya 500 TL 1000 TL'lik alışveriş yapınca, o bakiye mi atıyor sonraki alışveriş için yoksa indirim mi ve site güvenilir mi?

Son düzenleme:

İyzico uygulamasındaki bakiyenize yatıyor. Kimlik bilgilerinizle doğruluma yaptıktan sonra çekebiliyorsunuz. Hangi siteden alacaksınız hocam? Wraith ve gaming.gen güvenilir siteler.

İyzico uygulamasındaki bakiyenize yatıyor. Kimlik bilgilerinizle doğruluma yaptıktan sonra çekebiliyorsunuz. Hangi siteden alacaksınız hocam? Wraith ve gaming.gen güvenilir siteler.
Direk wraithden alacağım hocam.

Öncelikle uygulamadan kampanyaya katılmanız gerekiyor galiba hocam ona dikkat edin.

Öncelikle uygulamadan kampanyaya katılmanız gerekiyor galiba hocam ona dikkat edin.

Hocam ben muhtemelen daha bir şey almayacağım şu anlık zaten kampanyanın süresi var normal alıyorum %3 indirim kodu ile. Sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…