Kusayyy Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 383 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #11 Fatihkerem0023 dedi: Spirit of aim kat kat daha iyi bütçeni zorlar diye dedim ben. Mouse pad var bende Blade X 1 gün kullanınca terden beyazlıyor bileğimi koyduğum yer. Genişletmek için tıkla... He ben mousepadden dolayı eli terliyor sandım.
Fatihkerem0023 dedi: Spirit of aim kat kat daha iyi bütçeni zorlar diye dedim ben. Mouse pad var bende Blade X 1 gün kullanınca terden beyazlıyor bileğimi koyduğum yer. Genişletmek için tıkla... He ben mousepadden dolayı eli terliyor sandım.
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #12 soulsteal59 dedi: Wraith Spirit of Aim Mousepad Klasse Longteng Huoyun Gaming Mousepad Premium gaming mousepad. Amundsen Kumaş Hybrid yüzeyi ile hassasiyet ve akıcılık sunar. Kaymaz kauçuk taban ile E-spor ve profesyonel oyunlar için ideal seçim! www.klassegear.com Genişletmek için tıkla... Longtent zımpara.
soulsteal59 dedi: Wraith Spirit of Aim Mousepad Klasse Longteng Huoyun Gaming Mousepad Premium gaming mousepad. Amundsen Kumaş Hybrid yüzeyi ile hassasiyet ve akıcılık sunar. Kaymaz kauçuk taban ile E-spor ve profesyonel oyunlar için ideal seçim! www.klassegear.com Genişletmek için tıkla... Longtent zımpara.
MahmudSami Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #13 Hocalarım kafam karıştı şimdi Klasse mi Wraith sprit mi? Kullandıysanız anlatsanız.
Kusayyy Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 383 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #14 Fatihkerem0023 dedi: Longtent zımpara. Genişletmek için tıkla... Ama mouse tutuşu çok güzel. Malı diğer mousepadlere göre biraz farklı sadece.
Fatihkerem0023 dedi: Longtent zımpara. Genişletmek için tıkla... Ama mouse tutuşu çok güzel. Malı diğer mousepadlere göre biraz farklı sadece.
MahmudSami Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #15 Kusayyy dedi: El terlemesiyle mouse pad arasındaki ilişki ne? Genişletmek için tıkla... Mouse ıslanıyor oradan mouse pad. Benim pad beyazladı.
Kusayyy dedi: El terlemesiyle mouse pad arasındaki ilişki ne? Genişletmek için tıkla... Mouse ıslanıyor oradan mouse pad. Benim pad beyazladı.
Kusayyy Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 383 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #16 MahmudSami dedi: Mouse ıslanıyor oradan mouse pad. Benim pad beyazladı. Genişletmek için tıkla... Valla mousepad alacak vaktim yoktu bimden aldım idarelik. Elim çok terliyor ama boya sökmesi yapmadı henüz
MahmudSami dedi: Mouse ıslanıyor oradan mouse pad. Benim pad beyazladı. Genişletmek için tıkla... Valla mousepad alacak vaktim yoktu bimden aldım idarelik. Elim çok terliyor ama boya sökmesi yapmadı henüz
MahmudSami Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #17 Kusayyy dedi: Vallahi mouse pad alacak vaktim yoktu BİM'den aldım idarelik. Elim çok terliyor ama boya sökmesi yapmadı henüz Genişletmek için tıkla... Bende Polosmart aldım çaktır mıyım diyordum hocam ama bayağı kullandım.
Kusayyy dedi: Vallahi mouse pad alacak vaktim yoktu BİM'den aldım idarelik. Elim çok terliyor ama boya sökmesi yapmadı henüz Genişletmek için tıkla... Bende Polosmart aldım çaktır mıyım diyordum hocam ama bayağı kullandım.
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #18 Kusayyy dedi: Ama mouse tutuşu çok güzel. Malı diğer mousepadlere göre biraz farklı sadece. Genişletmek için tıkla... Bende vardı hiç sevmedim ya slatezlerin yüzeyini çok değiştirdi. MahmudSami dedi: Hocalarım kafam karıştı şimdi Klasse mi Wraith sprit mi? Kullandıysanız anlatsanız. Genişletmek için tıkla... Bende spirit of aim var bu bütçede en iyi alınabilecek mouse pad Klasse yanına yaklaşamaz. CS hakkında çok bilgim yok 1.7 yüksek sensmi düşük sensmi.
Kusayyy dedi: Ama mouse tutuşu çok güzel. Malı diğer mousepadlere göre biraz farklı sadece. Genişletmek için tıkla... Bende vardı hiç sevmedim ya slatezlerin yüzeyini çok değiştirdi. MahmudSami dedi: Hocalarım kafam karıştı şimdi Klasse mi Wraith sprit mi? Kullandıysanız anlatsanız. Genişletmek için tıkla... Bende spirit of aim var bu bütçede en iyi alınabilecek mouse pad Klasse yanına yaklaşamaz. CS hakkında çok bilgim yok 1.7 yüksek sensmi düşük sensmi.
Kusayyy Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 383 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #19 MahmudSami dedi: Bende Polosmart aldım çaktır mıyım diyordum hocam ama bayağı kullandım. Genişletmek için tıkla... Bu arada fiyatına göre baskısı güzel. Ben zaten pvp oyun oynamadığımdan dolayı mousepad çok önemli değil benim için.
MahmudSami dedi: Bende Polosmart aldım çaktır mıyım diyordum hocam ama bayağı kullandım. Genişletmek için tıkla... Bu arada fiyatına göre baskısı güzel. Ben zaten pvp oyun oynamadığımdan dolayı mousepad çok önemli değil benim için.
MahmudSami Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #20 Fatihkerem0023 dedi: Bende vardı hiç sevmedim ya slatezlerin yüzeyini çok değiştirdi. Bende spirit of aim var bu bütçede en iyi alınabilecek mouse pad Klasse yanına yaklaşamaz. Genişletmek için tıkla... hocam siz ne için kullanıyorsunuz hangi oyun için? Fatihkerem0023 dedi: Bende vardı hiç sevmedim ya slatezlerin yüzeyini çok değiştirdi. Bende spirit of aim var bu bütçede en iyi alınabilecek mouse pad Klasse yanına yaklaşamaz. CS hakkında çok bilgim yok 1.7 yüksek sensmi düşük sensmi. Genişletmek için tıkla... Biraz yüksek hocam.
Fatihkerem0023 dedi: Bende vardı hiç sevmedim ya slatezlerin yüzeyini çok değiştirdi. Bende spirit of aim var bu bütçede en iyi alınabilecek mouse pad Klasse yanına yaklaşamaz. Genişletmek için tıkla... hocam siz ne için kullanıyorsunuz hangi oyun için? Fatihkerem0023 dedi: Bende vardı hiç sevmedim ya slatezlerin yüzeyini çok değiştirdi. Bende spirit of aim var bu bütçede en iyi alınabilecek mouse pad Klasse yanına yaklaşamaz. CS hakkında çok bilgim yok 1.7 yüksek sensmi düşük sensmi. Genişletmek için tıkla... Biraz yüksek hocam.