CS2 için mouse, skatez ve mouse pad önerisi

Razer Barracuda X Chroma​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hic bilgim olan bir urun degil ama fiyati fazla sisik geldi gozume. ModArt zaten sponsorluklariuka meshur bir kanal. Bi fiyata almazdim sahsen.

Hic bilgim olan bir urun degil ama fiyati fazla sisik geldi gozume. ModArt zaten sponsorluklariuka meshur bir kanal. Bi fiyata almazdim sahsen.
Hocam bütün incelemelere baktım kulaklıklığa karar veremedim

Nova 7 Mikrofon ve bazı sorunları olan bir kulaklık diyorlar bu videoda
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Razer BlackShark v2 menteşe kırılma sorunları var diyorlar

Corsair HS80 Kafa'da acıtma ve büyük kafalar için olmaz diyorlar
ne alacağımı bilemedim

istediğim 2 şey var :D
birisi güzel basslı yüksek sesli bir kulaklık olsun
ses kasabileyim ve kablosuz olsun yeter

Nova 7 Mikrofon ve bazı sorunları olan bir kulaklık diyorlar bu videoda

Razer BlackShark v2 menteşe kırılma sorunları var diyorlar

Corsair HS80 Kafa'da acıtma ve büyük kafalar için olmaz diyorlar
ne alacağımı bilemedim

istediğim 2 şey var :D
birisi güzel basslı yüksek sesli bir kulaklık olsun
ses kasabileyim ve kablosuz olsun yeter

Kafaniz buyukse HS80 sorun yaratabilir ancak bir sorunu yok. Nova 7 ise eski kulakligim ve bir sorun yasamadim. Stock ses profili basarili degildi sadece pek ancak EQ ile oldukca ust bir seviyeye geliyor. Mikrofon olarak ortalama ustu mukemmel degil ama iyi bir seviyede, Nova 5 bile daha iyi ancak mikrofonda. Bass istiyorsan HS80 Max tam senlik aslında. ROG Pelta'da bakılabilir suan 900 TL indirim var cok uyguna geliyor. Tek eksisi batarya olarak mukemmel olmamasi.

Kafaniz buyukse HS80 sorun yaratabilir ancak bir sorunu yok. Nova 7 ise eski kulakligim ve bir sorun yasamadim. Stock ses profili basarili degildi sadece pek ancak EQ ile oldukca ust bir seviyeye geliyor. Mikrofon olarak ortalama ustu mukemmel degil ama iyi bir seviyede, Nova 5 bile daha iyi ancak mikrofonda. Bass istiyorsan HS80 Max tam senlik aslında. ROG Pelta'da bakılabilir suan 900 TL indirim var cok uyguna geliyor. Tek eksisi batarya olarak mukemmel olmamasi.

kafamı küçültme işlemlerine başlıcam şimdi hs80'ini çok merak ettim :D

Hocam daha üst fiyatlara bir şey var mı arada kaldım cidden

@kxy

@kxy
Ama baştan diyim benim işitme kaybım var biraz o yüzden sesleri pek algılayamıyorum o yüzden ses kasma konusunda hassasım ve bass konusunda

@kxy

Ama baştan diyim benim işitme kaybım var biraz o yüzden sesleri pek algılayamıyorum o yüzden ses kasma konusunda hassasım ve bass konusunda

13-14000 bandinda Arctis Nova Pro var çıkmak istiyorsan guzel kulaklik. Çok ahım şahım bir ses kalitesi yok bu fiyattaki urunlere gore, en buyuk artisi 2 adet sarj edilebilir batarya ile gelmesi. Kablo ile ugrasmiyorsun kulakligi kullanirken birisini sarj ediyorsun kulaklikta takili olan bitince degistiriyorsun.

13-14000 bandinda Arctis Nova Pro var çıkmak istiyorsan guzel kulaklik. Çok ahım şahım bir ses kalitesi yok bu fiyattaki urunlere gore, en buyuk artisi 2 adet sarj edilebilir batarya ile gelmesi. Kablo ile ugrasmiyorsun kulakligi kullanirken birisini sarj ediyorsun kulaklikta takili olan bitince degistiriyorsun.
Eski demiştiniz bu model için önerdiğimde fiyatı 10k

Hocam benim için dediğim gibi
Bass ve ses kasma

Eski demiştiniz bu model için önerdiğimde fiyatı 10k

Arctis Nova Pro modelinden bahsediyorum hocam, Arctis Pro eski bir model ve Arctis serisi fazla iyi degil.

Akakcede ilk link yanlis listelenmis.

D-Glow pad sormuşsunuz hocam kusura bakmayın biraz geç cevap veriyorum yurtdışından geldiği için pahalı üzmez kalite olarak üstün bir pad tasarımını sevdiyseniz alabilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı