CS2 için seçkin almak mantıklı mı?

ErenYılmaz55

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H , GPU NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU ,16 GB 3200 MT/s
Merhaba, bugün arkadaşımla oynamak için CS2 indirdim ve hoşuma gitti. Arkadaşım seçkin almamı tavsiye etti. Sizce almak mantıklı mı? Alırsam kasa düşünce kasayı açmak mı, satmak mı mantıklı olur?

CS:GO zamanı oynasaydın daha iyi olurdu önceden daha güzeldi konu içinse sana kalmış alabilirsin.

Kasa açmak için anahtar da almak lazım, asla mantıklı olmaz. Haftada düzenli bir level atlarsanız 0,7-3 dolar arası ortalama geliriniz olur. Size kalmış...

Seviyorsan oyunu al karsina daha az hile gelir haftalık level atlayınca kasa falan da veriyor. Kısacası Prime olmadan oynanmaz oyun. Rankedte zaten hileler var seçkin olmayan hesaplar için tahmin bile edemiyorum.

Kasayı açmak paran çoksa aç fakat iyi bir item düşürmen olasılığı biraz düşük bence seçkin alınır.

Bence alabilirsin ben düşürdüğüm kasaları satarak hesabıma birsürü oyun aldım, yinede tercih sana kalmış.

Satmak daha mantıklı o parayı çıkarmak biraz uzun olur.

Paran varsa seçkin parası senin için önemsizse al yine hile geliyor fark yok.

Eğer ki her gün oynuyorum günde 5-10 maç atıp çıkıyorum diyorsan alınır parasını çıkarırsın ben 380 TL gibi bir fiyata almıştım şansla bağlı gider 10 dolar kasada verir 20 centlik kasada ve hile biraz daha az geliyor ama bazen gelebiliyor maalesef oda yüzde 1 şans filan kısaca alınır.

Almak mantıklı kasalar parasını çok rahat çıkarıyor ama kasa açmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…