Steam CS2 için seçkin hediye edilmiyor

Evet hocam bu da ban sebebi. Bir ara meraktan bakmıştım aylık 270 TL gibi bir ücrete satılıyordu.
E şimdi o hesaba baktım ben steam'den, ban yememiş, profilinde de hiçbirşey yazmıyor, ne Vac ban ne de oyun banı. Nasıl oluyor bu ?

Ki bu bağlamıyor beni, ben kullanmadım bu skin changer denen şeyi, ben niye yedim banı

E şimdi o hesaba baktım ben Steam'den, ban yememiş, profilinde de hiçbir şey yazmıyor, ne VAC ban ne de oyun banı. Nasıl oluyor bu?

Ki bu bağlamıyor beni, ben kullanmadım bu skin changer denen şeyi, ben niye yedim banı.

Hangi hesaba baktınız hocam kendi hesabınıza mi anlayamadım da.

Sizin ban yemenizin nedenini bilmiyorum hocam anlattığınız gibi haksız yere yemişsiniz diye düşünüyorum.

Hangi hesaba baktınız hocam kendi hesabınıza mi anlayamadım da.

Sizin ban yemenizin nedenini bilmiyorum hocam anlattığınız gibi haksız yere yemişsiniz diye düşünüyorum.
Dedim ya, bir arkadaş skinchanger yapmıştı hatırlıyorum diye, onun hesabına baktım. Ban yazmıyor profilinde onun.

Dedim ya, bir arkadaş skinchanger yapmıştı hatırlıyorum diye, onun hesabına baktım. Ban yazmıyor profilinde onun.

Hocam arkadaşınız kullanıp ban yememiş olabilir ona tam bir şey diyemiyorum çünkü bu da hile olduğu için ve halen CS2 de hile kullanıp ban yemeyen insanlar olduğu için arkadaşınız da büyük ihtimalle kullanmış ve yememiş.

Bu da apayrı bir saçmalık hocam halen daha hile kullanıp ban yemeyen insanlar var insanlar hileyi FACEIT 10 seviye de bile kullanıyor.

Hocam arkadaşınız kullanıp ban yememiş olabilir ona tam bir şey diyemiyorum çünkü bu da hile olduğu için ve halen CS2 de hile kullanıp ban yemeyen insanlar olduğu için arkadaşınız da büyük ihtimalle kullanmış ve yememiş.

Bu da apayrı bir saçmalık hocam halen daha hile kullanıp ban yemeyen insanlar var insanlar hileyi FACEIT 10 seviye de bile kullanıyor.
Benim iyi oynayan bir arkadaş var, derecesi yirmi altı virgül birşey, geçen oynuyordu, seçkin rekabet maçında takım arkadaşlarının birinde avcı bıçağı ve kırmızı renkte bir eldiven varmış ve buna rağmen göstere göstere hile kullanıyormuş. Sonra benim arkadaşta sinirden steam desteğe ana avrad düz giderek durumu anlatmış, böyle birşey nasıl olabiliyor diye. Benim de aklım almıyor bunlar bu riski nasıl alabiliyorlar. Kime, neye güvenerek değerli envanterle hile açabiliyorlar. Var bunda bir iş ama, bilemedim

Benim iyi oynayan bir arkadaş var, derecesi yirmi altı virgül bir şey, geçen oynuyordu, seçkin rekabet maçında takım arkadaşlarının birinde avcı bıçağı ve kırmızı renkte bir eldiven varmış ve buna rağmen göstere göstere hile kullanıyormuş. Sonra benim arkadaşta sinirden Steam desteğe ana avrad düz giderek durumu anlatmış, böyle bir şey nasıl olabiliyor diye. Benim de aklım almıyor bunlar bu riski nasıl alabiliyorlar. Kime, neye güvenerek değerli envanterle hile açabiliyorlar. Var bunda bir iş ama, bilemedim.

Vallahi benim de aklım hiç almıyor hocam ama ben çoğu kişinin de banlandığını düşünüyorum çünkü hile olduğundan şüphelendiğim bayağı bir kişi sonradan baktığımda ban yiyordu hep.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı