Çağatay Kaan
Hectopat
RX6600 almaya karar verdim hocam 4060 Ti bütçemi çok aşıyor ayrıca ismini daha önce duymadığım bir marka ve sadece CS oynayacağım demiştim hocam.
Marka gayet saglam. Sen duymadigin icin bilmiyorsun. Sifir olarak da gidip RX6600 alma. Ikinci el al bari.RX6600 almaya karar verdim hocam 4060 Ti bütçemi çok aşıyor ayrıca ismini daha önce duymadığım bir marka ve sadece CS oynayacağım demiştim hocam.
Sifir olarak RTX3000 ve RX6000 serisi alinmamali. Ikinci elden bir sorun olmaz. Testleri yap, sonuclara bak eger sonuclar guzelse al.Hocam ikinci el niye alıyorum sıkıntı olmaz mı?
Hocam taksit yapmıyorHocam direkt bu ikisinden birini alsan daha iyi olur.
INTEL I5 12400F - RTX 4060 - H610M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - RTX 4060 - H610M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
RX6000 ve RTX3000 serisi teknoloji ve guc bakimindan olu artik. RTX4000 ve RX7000 serisi her halukarda daha iyi. Illaki 4060 TI al dedim cunku o butcede baska adamakilli kart yok. Ikinci elde kart yorulmus olur gibi bir seyi ilk defa duyuyorum. Sicakliklarina bak sadece.Neden alınmamalı hocam anlam veremiyorum dediklerinize biraz daha açık konuşun ikinci el de ekran kartı yorulmuş olur kullanımına bağlı eskimiştir sıfır neden alınmamalı madem alınmayacak illaki 4060 Ti alınmasımı lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.