CS2 için skin veya kasa önerisi

Akif Ertaş

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'da Prime aldım geçenlerde. Şimdi ise bir şeyler almak istiyorum. Kasa mı almalıyım yoksa parlak görünen skinlerden mi?

CS:GO'da Prime aldım geçenlerde. Şimdi ise yatırım yapmak istiyorum. Kasa mı almalıyım yoksa parlak görünen skinlerden mi?
Kasa zaten oynadıkça düşüyor. Sen kasaları CS2 gelene kadar sakla CS2 gelince artar bence fiyatı. Parlak skin olarak da ben Desert Eagle | Bronze Deco aldım. Sen de alabilirsin uygun fiyatlı bir skin zaten. (YTD)

Kasa zaten oynadıkça düşüyor. Sen kasaları CS2 gelene kadar sakla CS2 gelince artar bence fiyatı. Parlak skin olarak da ben Desert Eagle | Bronze deco aldım. Sen de alabilirsin uygun fiyatlı bir skin zaten. (ytd)

Haftada 1 düşüyor, oda level atlarsa. CS2 yakınlarda çıkış yapacak gibi zaten. Şimdiden stok yapması daha iyi olur

Haftada 1 düşüyor, oda level atlarsa. CS2 yakınlarda çıkış yapacak gibi zaten. Şimdiden stok yapması daha iyi olur
Haftada ikiye çıktı diye biliyorum hocam. Hem oynadığında hem de level atladığında. Yanlışım varsa düzeltin.

Haftada ikiye çıktı diye biliyorum hocam. Hem oynadığında hem de level atladığında. Yanlışım varsa düzeltin.

Her çarşamba günü kasa ve item düşürmen sıfırlanıyor. Çarşamba gününden sonra level atladığında item ve kasa düşüyor. Yeni gelen yamada böyle oldu artık hocam.

Peki en fazla 40 level olunduğundan en fazla 40 kasa mı alabiliriz?

Peki en fazla 40 level olunduğundan en fazla 40 kasa mı alabiliriz?

Dostum yeni güncellemeye göre artık her çarşamba günü sadece 1 kasa 1 grafiti ya da skin alabiliyoruz. Yani 1 ayda 4 kere alabiliyoruz. Olayın seviye ile o şekilde bir alakası yok. Çarşamba günü item düşürme hakkın geliyor 1 seviye atlıyorsun ve kasanı alıp kaçıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…