BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 30 Ağustos 2023 #1 Bir bende mi var bilmem ama diğer oyunlarda sorun yaşamıyorken CS oynarken ping hep yüksek oluyor mesela R6 oynuyorum ping iyi normal değer alıyorum ya da başka bir oyun ama CS gelince ping ucuyor CS 2 ile bu düzelir mi?
Bir bende mi var bilmem ama diğer oyunlarda sorun yaşamıyorken CS oynarken ping hep yüksek oluyor mesela R6 oynuyorum ping iyi normal değer alıyorum ya da başka bir oyun ama CS gelince ping ucuyor CS 2 ile bu düzelir mi?
Zaproshka Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #2 Sorun senden kaynaklı sanırım ben en fazla EU North'ta alıyorum o da 70ms EU West'te 35'e kadar düşüyor.
Sorun senden kaynaklı sanırım ben en fazla EU North'ta alıyorum o da 70ms EU West'te 35'e kadar düşüyor.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 31 Ağustos 2023 #3 Hangi sunucuya bağlandığımı öğrenebilir miyim CS de belki o zaman çözebilirim Maça girdim Paris atmış bunu daha yakına çekme şansımız yok mu? vie sunucusu daha düşük ama polonyaya atıyor. Son düzenleme: 30 Ağustos 2023
Hangi sunucuya bağlandığımı öğrenebilir miyim CS de belki o zaman çözebilirim Maça girdim Paris atmış bunu daha yakına çekme şansımız yok mu? vie sunucusu daha düşük ama polonyaya atıyor.
3 349155 Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 435 Çözümler 3 31 Ağustos 2023 #4 BeTas dedi: Hangi sunucuya bağlandığımı öğrenebilir miyim CS de belki o zaman çözebilirim Maça girdim Paris atmış bunu daha yakına çekme şansımız yok mu? vie sunucusu daha düşük ama polonyaya atıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlara girip sunucu aratırken kaç ping almak istediğini seçiyorsun. Bu kadar.
BeTas dedi: Hangi sunucuya bağlandığımı öğrenebilir miyim CS de belki o zaman çözebilirim Maça girdim Paris atmış bunu daha yakına çekme şansımız yok mu? vie sunucusu daha düşük ama polonyaya atıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlara girip sunucu aratırken kaç ping almak istediğini seçiyorsun. Bu kadar.