CS2 ile ilgili yorumlarınız nedir?

LiWo47

Decapat
Daha fazla  
Bugün yeni gelişmeler olduğu için konuyu açtım. Rekabetçide oyun sayısı 16'dan 13'e düşürülmüş zaten oyunu genel hatları ile sevmedim bir de bunu görünce daha çok üzüldüm. Bana göre oyun mobil oyun gibi olmuş ve önceden Valorant CS'nin özentisi iken artık aynılar neredeyse bu oyun sayısı olayından sonra(oynanış sistemi olarak.) Sizin de yorumlarınızı almak isterim saygılar...

Oyun açıkca Valorant kitlesini çekmeye çalışıyor, yeni satın alma menüsü ve rekabetçinin artık 13 tur olması gibi değişiklikler bunu kanıtlıyor. Oyun kendini farklı bir noktaya çekmek istiyor. Artık saçma kararlar verilmeye başlandı ama bu çıksada ben dahil herkesin deli gibi oynayacağı gerçeğini değiştirmiyor.

Oyun açıkca Valorant kitlesini çekmeye çalışıyor, yeni satın alma menüsü ve rekabetçinin artık 13 tur olması gibi değişiklikler bunu kanıtlıyor. Oyun kendini farklı bir noktaya çekmek istiyor. Artık saçma kararlar verilmeye başlandı ama bu çıksada ben dahil herkesin deli gibi oynayacağı gerçeğini değiştirmiyor.
Buy menu ve tur sayısı eski counter strike oyunlarında vardı...

Üstelik round başı bekleme süresi 20 sn olmuş resmen saçmalık.
Hala 15 saniye.
1692374247876.png

Sadece büyük bir heves kaybolup uçtu gitti yaz ayında çıkacak dendi halen bekliyoruz 21 Ağustos'ta çıkacak diyorlar şimdi de bakalım çıkacak mı? Çıkmazsa hevesim iyice gider.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı