Steam CS2 ile Steam bakiyesi kazanılır mı?

249873

Kilopat
Elimde 2 adet Steam hesabı var. Ve 2'sinde de CS2 mevcut. Arada girip kasaları alıp çıkıyorum. Oyunun sevdalısı değilim. Bazen çok kötü kasa verirken bazen de 1 dolarlık kasa verebiliyor. Düşüncem 3 üncü bir hesap açsam mı? CS2 seçkini 300TL'den alabilirim.

Bazen yeni kasa geldiğinde 10 dolar falan oluyor 3 hesaptan güzel bir para geliri sağlayabilirim gibi düşündüm. Sizce mantıklı mı? Yoksa 2 hesap kalsın uğraşmaya değmez mi dersiniz?

Elimde 2 adet Steam hesabı var. Ve 2'sinde de CS2 mevcut. Arada girip kasaları alıp çıkıyorum. Oyunun sevdalısı değilim. Bazen çok kötü kasa verirken bazen de 1 dolarlık kasa verebiliyor. Düşüncem 3 üncü bir hesap açsam mı? CS2 seçkini 300TL'den alabilirim.

Bazen yeni kasa geldiğinde 10 dolar falan oluyor 3 hesaptan güzel bir para geliri sağlayabilirim gibi düşündüm. Sizce mantıklı mı? Yoksa 2 hesap kalsın uğraşmaya değmez mi dersiniz?

Uğraşmaya değebilir istediğiniz bir oyunu alabilirsiniz basitçe. Ama anlamadığım şey nasıl 300 TL'den seçkin alıyorsunuz.

10 dolar mı? Her hafta kasa alıyorum ve 1 dolar bile olmadı daha nasıl 10 dolar ya?

Yeni gelen kasalar genelde 10 dolardan başlıyor.

Bence 2 hesap kalsın. Çünkü diğer 2 hesapta dahil 3. hesaba alacağınız seçkinin parasını amorti etmekle uğraşacaksınız. En iyi kasa 1 dolar desek çok şanslı olsanız ve 3 hesabınıza da 1 dolarlık kasadan düşse yine birkaç hafta sürüyor. bence uğraşmaya değmez.

Yeni kasa eklenmek ne demek anlamadım. Pek bilgim yok açıkçası girip oynayıp çıkıyorum o kadar. Bu yeni kasalar nasıl düşürülüyor? Rekabetçi oynuyorum genelde.

Kilowatt kasasını biliyor iseniz yeni geldiğinde 10 dolar idi. Şu an 80 cent civarı.

Yeni kasa eklenmek ne demek anlamadım. Pek bilgim yok açıkçası girip oynayıp çıkıyorum o kadar. Bu yeni kasalar nasıl düşürülüyor? Rekabetçi oynuyorum genelde.
Hocam oyuna güncelleme geldiğinde bazen yeni silah skinleri ve bunları içeren yeni bir kasa ekleniyor. Bu kasa yeni geldiği zaman 10 dolar gibi fiyatlarla satılmaya başlanıyor ve giderek 20 30 centlere düşüyor zaman içerisinde. Yeni kasa geldiğinde şanslı iseniz haftalık droptan düştüğü takdirde iyi fiyattan satabilirsiniz.

Şu an çoğunlukla en ucuz kasalar yani 20 cent olanlar geliyor ama şanslıysanız eski siyah silah kasası da düşürebilirsiniz hatta tam hatırlamıyorum ama bir tane silah kasası 90 dolar falandı tüm olay sizin şansınıza bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı