Steam CS2 ile Steam bakiyesi kazanılır mı?

Haftada 1-2 gün bir kaç saat boş vaktiniz varsa yapılabilir bir şey. Gelir kısmına gelirsek şans işi tamamen. Yüzlerce hesapla bunu yapanlar mevcut. Yeterince şanslıysanız 100 dolarlık skin ve kasa aynı anda bile düşebilir. Şahsen yıllardır oynarım. Bana bu zamana kadar düşen en pahalı şey geçtiğimiz ay düştü. O da 10 dolarlık bir p2000 di. En kötü ihtimalle hesapların maliyetini kurtarıp hesapları da satabilirsiniz.
Zarar edeceğinizi sanmam.

Bende de iki adet hesap var ama ben buradan para kasmanın ayırılan vakte çok değdiğini düşünmüyorum. Hani her türlü zaten oyuna bu kadar vakit ayırıyorum diyorsanız sırf drop alıyım diye zorla oynamayacaksanız alın. Ama gelir elde etmek için CS kasası kovalamaktansa buna ayıracağınız vakitte gidip part time bi işte çalışmak daha faydalı

10 dolar mı? Her hafta kasa alıyorum ve 1 dolar bile olmadı daha nasıl 10 dolar ya?

Kilowat kasasından ortalama 40 dolar civarı para kaldırdım 2 hesap ile.

Hocam öyle tabii de haftalık mesela YouTube'tan 1 bölüm güldür güldür izlerken bir yandan CS2 oynuyorum. Sürekli mid rush atıp duruyorum falan P90 ile. Çokğunlukla da kazanıyorum
Bu sayede biriktirdiğim para şöyle;

Ama bunun 10-15 dolar civarı önceden vardı. Yaklaşık 5 ayda 60 doların üstünde para kastım. Haftalık 1 dolar için oynamak sıktı açıkçası, ama yeni kasa gelmeden önce hesabı açıp hazır tutmak istiyorum. Mesela şimdi kasa gelse. İlk günler 20 dolardan bile satılıyor. 3 hesaptan 2sine düşse 40 dolar yapar. Tabii kasanın düşmesi tamamen şans. Ama bir hesabım daha olursa o şansı arttırırım.

Buna katılıyorum artık 1 dolar için uğraşmaktan sıkıldım. CS de eskisi kadar keyifli gelmemeye başladı. Ama bu bakiyelerle cebimden 5 kuruş çıkmadan oyunlar alabiliyorum.

Son düzenleme:
Kesinlikle öyle ya, günde max 1 el atıyorum sadece haftalık kasayı almak için yani, fazlasına gerek yok zaten sıcaktan oturulmuyo başında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…