Çözüldü CS2 indirilmesine rağmen tekrar indiriliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ranny

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selam. Bilgisayara virüs bulaştığı için format atmıştım. Virüs temizlendi. Kaspersky ile tarattığımda virüs gözükmüyor. Oyunları tekrar indiriyordum. CS ile başladım. Oyun inmişti. Oyun indikten sonra farklı bir oyun indirmeyi denedim fakat başlamadı bir türlü. Bilgisayarı yeniden başlattım. Steam'i CS'yi tekrar indirmeye başladı. Hem de en baştan. Tekrar kapa aç yaptım ama nafile. Steam'i de kapatıp açtım. Yine olmadı. Ne yapmam gerek? En baştan indirmeyi bekleyecek miyim? Dosyalar indirilmiş olarak diskte gözüküyor. Hatta dosya konumdan açıp botlarla bile oynadım. Normal sunuculara erişemedim tabii ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Saygılarımızla.
Steam'in kendisini D diskine kurmuştum. Oyunu ise C diskine. Oyun indikten sonra farklı bir oyun indirmeye çalıştım ama olmadı. Bilgisayarı yeniden başlattım. Yeniden başlattığı zaman oyunu D diskine indirmeye başlamış. Oradan sildikten sonra dosya doğrulaması yaptım, otomatik algıladı birkaç GB dosya daha indirmeye başladı. Hepsi bittikten sonra sorunsuz bir şekilde oyunu açtım.
Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Saygılarımızla.
Steam'in kendisini D diskine kurmuştum. Oyunu ise C diskine. Oyun indikten sonra farklı bir oyun indirmeye çalıştım ama olmadı. Bilgisayarı yeniden başlattım. Yeniden başlattığı zaman oyunu D diskine indirmeye başlamış. Oradan sildikten sonra dosya doğrulaması yaptım, otomatik algıladı birkaç GB dosya daha indirmeye başladı. Hepsi bittikten sonra sorunsuz bir şekilde oyunu açtım.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı