atakankral Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar selam, sistemim bu şekildedir. Ekran kartım da 2060 Super. CS2'de FPS yüksek olmasına rağmen oyun hiç akıcı gelmiyor, 144 Hz 1ms monitör kullanıyorum.
Arkadaşlar selam, sistemim bu şekildedir. Ekran kartım da 2060 Super. CS2'de FPS yüksek olmasına rağmen oyun hiç akıcı gelmiyor, 144 Hz 1ms monitör kullanıyorum.
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #2 atakankral dedi: Arkadaşlar selam, sistemim bu şekildedir. Eki Görüntüle 2334100 Ekran kartım da 2060 Super. CS2'de FPS yüksek olmasına rağmen oyun hiç akıcı gelmiyor, 144 Hz 1ms monitör kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı ekran kartı ve işlemci var oyun akıcı. İsterseniz dikey eşitlemeyi açın birde öyle deneyin. Artı 0 Eksi
atakankral dedi: Arkadaşlar selam, sistemim bu şekildedir. Eki Görüntüle 2334100 Ekran kartım da 2060 Super. CS2'de FPS yüksek olmasına rağmen oyun hiç akıcı gelmiyor, 144 Hz 1ms monitör kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı ekran kartı ve işlemci var oyun akıcı. İsterseniz dikey eşitlemeyi açın birde öyle deneyin.
D demirpat Femtopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #3 Mouse polling rate dusurmeyi dene. Artı 0 Eksi
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 20 Ekim 2024 #4 Shinsoo dedi: Bende de aynı ekran kartı ve işlemci var oyun akıcı. İsterseniz dikey eşitlemeyi açın birde öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu tarz FPS rekabetçi oyunlarda FPS sabitlemek input lagı ve gecikmeyi daha fazla arttırabilir. Artı 0 Eksi
Shinsoo dedi: Bende de aynı ekran kartı ve işlemci var oyun akıcı. İsterseniz dikey eşitlemeyi açın birde öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu tarz FPS rekabetçi oyunlarda FPS sabitlemek input lagı ve gecikmeyi daha fazla arttırabilir.
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #5 Cuteaa dedi: Bu tarz FPS rekabetçi oyunlarda FPS sabitlemek input lagı ve gecikmeyi daha fazla arttırabilir. Genişletmek için tıkla... Redditte okuduğum kadarıyla birçok kişi sorunu böyle çözmüş. Artı 0 Eksi
Cuteaa dedi: Bu tarz FPS rekabetçi oyunlarda FPS sabitlemek input lagı ve gecikmeyi daha fazla arttırabilir. Genişletmek için tıkla... Redditte okuduğum kadarıyla birçok kişi sorunu böyle çözmüş.
KS KS atakankral Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #6 demirpat dedi: Mouse polling rate dusurmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Bunu nereden yapmam gerekiyor. Shinsoo dedi: Reddit'te okuduğum kadarıyla birçok kişi sorunu böyle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Dikey eşitlemeye karşı çok ön yargım var ve neredeyse tüm e sporcular dikey eşitleme açmıyor. Artı 0 Eksi
demirpat dedi: Mouse polling rate dusurmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Bunu nereden yapmam gerekiyor. Shinsoo dedi: Reddit'te okuduğum kadarıyla birçok kişi sorunu böyle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Dikey eşitlemeye karşı çok ön yargım var ve neredeyse tüm e sporcular dikey eşitleme açmıyor.
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #7 atakankral dedi: Bunu nereden yapmam gerekiyor. Dikey eşitlemeye karşı çok ön yargım var ve neredeyse tüm e sporcular dikey eşitleme açmıyor. Genişletmek için tıkla... Benim de ön yargım var hocam da az önce baktım forum dahil birçok kişi böyle çözmüş. Shinsoo dedi: Benim de ön yargım var hocam da az önce baktım forum dahil birçok kişi böyle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Dilerseniz DDU ile ekran kartınızın driverini kaldırın yeniden kurun. Artı 0 Eksi
atakankral dedi: Bunu nereden yapmam gerekiyor. Dikey eşitlemeye karşı çok ön yargım var ve neredeyse tüm e sporcular dikey eşitleme açmıyor. Genişletmek için tıkla... Benim de ön yargım var hocam da az önce baktım forum dahil birçok kişi böyle çözmüş. Shinsoo dedi: Benim de ön yargım var hocam da az önce baktım forum dahil birçok kişi böyle çözmüş. Genişletmek için tıkla... Dilerseniz DDU ile ekran kartınızın driverini kaldırın yeniden kurun.
D demirpat Femtopat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #8 atakankral dedi: Bunu nereden yapmam gerekiyor. Dikey eşitlemeye karşı çok ön yargım var ve neredeyse tüm e sporcular dikey eşitleme açmıyor. Genişletmek için tıkla... Please visit wikiHow directly Artı 0 Eksi
atakankral dedi: Bunu nereden yapmam gerekiyor. Dikey eşitlemeye karşı çok ön yargım var ve neredeyse tüm e sporcular dikey eşitleme açmıyor. Genişletmek için tıkla... Please visit wikiHow directly
KS KS atakankral Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #9 Shinsoo dedi: Benim de ön yargım var hocam da az önce baktım forum dahil birçok kişi böyle çözmüş. Dilerseniz DDU ile ekran kartınızın driverini kaldırın yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Daha dün yaptım onu da ama çok bir değişiklik olmadı. Artı 0 Eksi
Shinsoo dedi: Benim de ön yargım var hocam da az önce baktım forum dahil birçok kişi böyle çözmüş. Dilerseniz DDU ile ekran kartınızın driverini kaldırın yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... Daha dün yaptım onu da ama çok bir değişiklik olmadı.