G goxdev Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 CS2 için HWID ya da IP ban var mı?
KS KS G goxdev Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #11 Mr. Lotus dedi: Kişişel olarak var, hile kullanacaksan eğer anında banlanmanı dilerim. Genişletmek için tıkla... Mr. Lotus dedi: Kişişel olarak var, hile kullanacaksan eğer anında banlanmanı dilerim. Genişletmek için tıkla... O kadar düşmedim. Oyunculuğuma güveniyorum . Mr. Lotus dedi: Kişişel olarak var, hile kullanacaksan eğer anında banlanmanı dilerim. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Mr. Lotus dedi: Kişişel olarak var, hile kullanacaksan eğer anında banlanmanı dilerim. Genişletmek için tıkla... Mr. Lotus dedi: Kişişel olarak var, hile kullanacaksan eğer anında banlanmanı dilerim. Genişletmek için tıkla... O kadar düşmedim. Oyunculuğuma güveniyorum . Mr. Lotus dedi: Kişişel olarak var, hile kullanacaksan eğer anında banlanmanı dilerim. Genişletmek için tıkla...