M Mouriho Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar ısınmada konsola "bind C noclip" yazıyorum "C" tuşu olarak atandı diyor ama olmuyor yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024
Arkadaşlar ısınmada konsola "bind C noclip" yazıyorum "C" tuşu olarak atandı diyor ama olmuyor yardımcı olur musunuz?
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 Isınma diye bahsettiğin resmi sunucuysa orada uçamazsın. Eğer kendin bir harita açtıysan konsola ''sv_cheats 1'' yaz.
Isınma diye bahsettiğin resmi sunucuysa orada uçamazsın. Eğer kendin bir harita açtıysan konsola ''sv_cheats 1'' yaz.
M Mouriho Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #3 fieryz dedi: Isınma diye bahsettiğin resmi sunucuysa orada uçamazsın. Eğer kendin bir harita açtıysan konsola ''sv_cheats 1'' yaz. Genişletmek için tıkla... Hocam kendim harita açtım dediğiniz koduda yazdım İngilizce klavye "c" tuşu falan diyor ama c tuşuna bastığımda birşey olmuyor.
fieryz dedi: Isınma diye bahsettiğin resmi sunucuysa orada uçamazsın. Eğer kendin bir harita açtıysan konsola ''sv_cheats 1'' yaz. Genişletmek için tıkla... Hocam kendim harita açtım dediğiniz koduda yazdım İngilizce klavye "c" tuşu falan diyor ama c tuşuna bastığımda birşey olmuyor.
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #4 Mouriho dedi: Hocam kendim harita açtım, dediğiniz kodu da yazdım. İngilizce klavye "c" tuşu falan diyor ama c tuşuna bastığımda bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kısayol eklemeden dümdüz ''noclip'' yazar mısın konsola? O zaman uçabiliyor musun?
Mouriho dedi: Hocam kendim harita açtım, dediğiniz kodu da yazdım. İngilizce klavye "c" tuşu falan diyor ama c tuşuna bastığımda bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kısayol eklemeden dümdüz ''noclip'' yazar mısın konsola? O zaman uçabiliyor musun?
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.674 Çözümler 22 4 Temmuz 2024 #5 Konsola önce sv_cheats 1 yazın.
DutchvanderLinde Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #6 sv_cheats 1 yazıp hileleri aktif etmeniz lazım
M Mouriho Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #7 DutchvanderLinde dedi: sv_cheats 1 yazıp hileleri aktif etmeniz lazım Genişletmek için tıkla... Hocam onu yaptım zaten sorun uçamamamda. Mouriho dedi: Arkadaşlar ısınmada konsola "bind C noclip" yazıyorum "C" tuşu olarak atandı diyor ama olmuyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Oldu arkadaşlar teşekkürler.
DutchvanderLinde dedi: sv_cheats 1 yazıp hileleri aktif etmeniz lazım Genişletmek için tıkla... Hocam onu yaptım zaten sorun uçamamamda. Mouriho dedi: Arkadaşlar ısınmada konsola "bind C noclip" yazıyorum "C" tuşu olarak atandı diyor ama olmuyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Oldu arkadaşlar teşekkürler.