CS2 itemleri hangi sitede satılmalı?

KadirAhmet17

Decapat
Daha fazla  
https://tradeit.gg/tr böyle bir site buldum itemlerim karşılığı bana $17.32 gibi bir bütçe veriyor bu bütçeyi olduğu gibi çekebilir miyim? Çekemezsem hangi siteden yapmalıyım?

Waxxper da satabilirsin 500 dolarlık bıçak satmıştım komisyonu fazla değil.

Hocam parayı TL olarak çekmem gerekiyor Papara var da öyle çekebilirim değil mi?

Ben Bitcoin olarak çektim itemi sattıktan sonra BtcTurk uygulamasını kullanıyorum oradanda banka hesabıma attım.

Ben Bitcoin olarak çektim itemi sattıktan sonra BtcTurk uygulamasını kullanıyorum oradanda banka hesabıma attım.
Uygulamasında giriş yapmak için bazı bilmediğim şeyler gösteriyor ne yapmalıyım proxy guard code vs.

Uygulamasında giriş yapmak için bazı bilmediğim şeyler gösteriyor ne yapmalıyım proxy guard code vs.

Uygulamasını indirmenize gerek yok Google Chrome'dan eklentisini kurun öyle yapın.

Uygulamasını indirmenize gerek yok Google Chrome'dan eklentisini kurun öyle yapın.
1 dolar altı satılmıyordu onun için indirmiştim ne var ne yok satmak istiyorum da.

Hocam bir de satış hızını ne olarak seçeyim en düşüğe getirirsem hiç satılmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…