Steam CS2 itemlerini nakite çevirmek

Ts1967

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi 232 dolarlık bir envanter söz konusu. Ben bunları nakite çevirmek istiyorum. Çok fazlada komisyona bulaşmak istemiyorum. Herkes ByNoGame diyor. Ama ben yine de tavsiye almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Ya dolara çevirip oyun satacaksın Technopat gibi yerlerde ya da ByNoGame'den satacaksın, direk komisyonsuz dönüştürmek imkansız.

Ya dolara çevirip oyun satacaksın Technopat gibi yerlerde ya da ByNoGame'den satacaksın, direk komisyonsuz dönüştürmek imkansız.

Zaten amacım komisyonsuz değil çok abartmayacak şekilde çekmek istiyorum.

Facebook gruplarında baya bir satış dönüyor, oraya bakbilirsin.
çok uğraşmak da istemiyorum sıra sıra ilan felan bynogame'in videosu var nakite çevirmekle ilgili onu denemeyi düşünüyorum.

Bynodan düzenli skin satan birisi olarak önermiyorum çok komisyon alıyor 90 TL'ye AK-47 simsiyah sattım bana 50 TL verdi 30 TL az para değil.

Nasıl yani anlamadım.

Technopat gibi yerlerde %20 indirimli oyun satabilirsiniz bunun hakkında bir sürü konu mevcut, mesela atıyorum 5 dolarlık bir oyun %20 indirimi 1 dolar yapar yani 4 dolar olarak düşünün, satacağınız kişi size IBAN üzerinden 4 doların TL karşılığı kadar para atacak siz de ona Steam'den oyunu atacaksınız. Oyunu alan kişi ucuza almış olacak siz de paranızı nakite çevirmiş olacaksınız.

Bynodan düzenli skin satan birisi olarak önermiyorum çok komisyon alıyor 90 TL'ye AK-47 simsiyah sattım bana 50 TL verdi 30 TL az para değil.
ilan olarakmı sattınız yoksa bize sat seçeneğini kullanarakmı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

böyle bir video var bunu yapmayı düşünüyorum.

ilan olarakmı sattınız yoksa bize sat seçeneğini kullanarakmı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

böyle bir video var bunu yapmayı düşünüyorum.

Gamesatış'dan satın, çok daha az komisyon alıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı