CS2 ivme geri gelir mi?

Böyle bir hata yapacaklarını sanmıyorum, bir iyileştirme ya da seçenek eklenmiştir tahminimce.

Oyun motoruyla çakışması gibi bir durum olduğunu düşünüyorum. CS:GO'daki ivme garip bir şekilde aldığınız FPS'ye göre ivmelenme sağlıyordu. Belki oyun motorunu değiştirince o konuda bir sıkıntı olmuştur, o sebeple kaldırmışlardır. Sonradan tekrar eklerler umarım.

RAW accel programını kullanın.

Şu an herhangi bir 3.parti uygulama kullanmak istemiyorum. VAC sisteminin nasıl çalıştığı, neleri yasakladığı henüz bilinmiyor. Oyun tam olarak çıktığında RAW Accel'in banlatmadığı kesinleşirse o zaman kullanabilirim.

Senin için bir çok yazı aradım ama ivme ile ilgili bir şey bulamadım. Çoğu komutu kaldırmışlardı ama bu oyuna ve oynanışa doğrudan müdahale eden bir şey, vaktin varsa istersen ayarlara baştan aşağı tek tek okuyarak bak bir şeyler bulursun belki.

Dün gece bütün ayarları tek tek gezdim ancak ivmeyle alakalı herhangi bir şey bulamadım. Oyun ilk çıktığı zamanlar ivme, hassasiyet ayarlama bölümünde en üstlerde duruyordu ancak şu an yok. Bu problemi İngilizce arattığımda Reddit'te birkaç konu çıkıyor, onlar da benimle aynı soruları sormuşlar. Sanırsam bir problem tarzı bir şey oldu, kaldırdılar ve düzeltip tekrar ekleyecekler. Çünkü ivmeyi kaldırmalarının mantıklı herhangi bir sebebi olabileceğini düşünmüyorum.

Evet ben de mantık bulamadım ve senin gibi sadece sorundan bahseden konular bulabildim, ben kullanmıyorum ama umarım yakında düzeltirler çünkü sevdiğim çoğu profesyonel bunu kullanıyor, bu sebeple oyuna ara vermelerini ya da geri düşmelerini istemem.

Tam CS:GO ivmesi ayarları nedir atar mısınız?
İvme kapalıysa mouseu çevirdiğinde her yere eşit olarak dönersin, ivme açık olduğunda ne kadar çevirirsen o kadar dönersin. Yazarak tam anlatamadım ama oyunda aç kapa yaparak dene farkı görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…