CS2 jitter sorunu nasıl çözülür?

İşletim sistemi
Windows 10

mrcilbir

Picopat
Daha fazla  
Ekran kartı
4060
Anakart
gigabyte
İşlemci
5600
Merhaba, CS2 oynarken pingim sabit 50-65 arasında oluyor ancak yaklaşık 3dakikada bir lag oluyor. Örneğin normal koşarken sadece 1 saniyeliğine 10 metre ileri ışınlanıyorum ve anında geri geliyorum bu durum bana oyun oynatmaz hale geldi. Bu durum olduğunda sağ üstte jitter yazıyor. CS2 haricinde Online olarak oynadığım PUBG, Squad, BF1 ve Metin2 oyunlarında asla böyle bir sorun yaşamıyorum. İnternetten birçok foruma bakarak CS2 ayarlarından paket veri kaybını engelleyecek ayarları yaptım, CMD ve oyun içi konsoldan da önerilen kodları yazdım ancak sorunum değişmedi.
Kendim sorunu daha iyi gözlemlemek adına oyun içinden ağ bağlantıma dair ekranı açtığımda gelen jitter sabit aralıktayken (15-25) giden jitter en az 35-40 ve lag olduğu anda 1 saniyeliğine 180 civarlarında.
Kullandığım internete ve sisteme dair bazı bilgiler şu şekilde: 5600 işlemci +4060 ekran kartı. Windows 10 Pro.
16Mbps dowload + 4 Mbps upload Speed.
Zar zor yakaladığım görseli ekliyorum. Görselin sağ üstünde gelen ve giden jitter farkını bahsettiğim lag esnasında yakaladım.

thumbnail.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, CS2 oynarken pingim sabit 50-65 arasında oluyor ancak yaklaşık 3dakikada bir lag oluyor. Örneğin normal koşarken sadece 1 saniyeliğine 10 metre ileri ışınlanıyorum ve anında geri geliyorum bu durum bana oyun oynatmaz hale geldi. Bu durum olduğunda sağ üstte jitter yazıyor. CS2 haricinde Online olarak oynadığım PUBG, Squad, BF1 ve Metin2 oyunlarında asla böyle bir sorun yaşamıyorum. İnternetten birçok foruma bakarak CS2 ayarlarından paket veri kaybını engelleyecek ayarları yaptım, CMD ve oyun içi konsoldan da önerilen kodları yazdım ancak sorunum değişmedi.
Kendim sorunu daha iyi gözlemlemek adına oyun içinden ağ bağlantıma dair ekranı açtığımda gelen jitter sabit aralıktayken (15-25) giden jitter en az 35-40 ve lag olduğu anda 1 saniyeliğine 180 civarlarında.
Kullandığım internete ve sisteme dair bazı bilgiler şu şekilde: 5600 işlemci +4060 ekran kartı. Windows 10 Pro.
Zar zor yakaladığım görseli ekliyorum. Görselin sağ üstünde gelen ve giden jitter farkını bahsettiğim lag esnasında yakaladım.

Eki Görüntüle 2387184
Ayarlara girin. Oyun sekmesinde en üstte paket seçenekleri olacak. Oradaki ayarları teker teker 2 paket 4 paket olarak deneyin. Hemen altında da tek seferde geçiş, 2 seferde geçiş ayarları var. Onları teker teker değiştirerek orta ayarı bulmaya çalışın hocam. CS2 biraz bozuk oyun aynı sorundan bende muzdaripdim bu şekilde çözdüm. Ayriyetten komut paneline "rate 1000000" yazın.

Ayarlara girin. Oyun sekmesinde en üstte paket seçenekleri olacak. Oradaki ayarları teker teker 2 paket 4 paket olarak deneyin. Hemen altında da tek seferde geçiş, 2 seferde geçiş ayarları var. Onları teker teker değiştirerek orta ayarı bulmaya çalışın hocam. CS2 biraz bozuk oyun aynı sorundan bende muzdaripdim bu şekilde çözdüm. Ayrıyeten komut paneline "rate 1000000" yazın.

Denedim ancak hala sorun devam etmekte.

Eki Görüntüle 2387184

Bu iş beni CS'den çok feci soğuttu. Oynamayı bıraktım en sonunda. Çözüm bulursanız lütfen konuya yazın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı