GeForce NOW CS2 karakter sadece eğilirken hareket ediyor

ali toprakk

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Tabletimle GeForce NOW uzerinden CS 2 oynayacaktim. Bir maça girdim ama karakterim hareket etmiyor. Mouse çalışıyor yani ateş edip aim falan alabiliyorum fakat çömelmeye basıp yön tuşlarına basınca hareket edebiliyorum sadece. Yani çömelerek hareket edebiliyorum sadece. Bunun çözümü nedir? Yardim bekliyorum.

Arkadaşlar selamlar. Tabletimle GeForce NOW uzerinden CS 2 oynayacaktim. Bir maça girdim ama karakterim hareket etmiyor. Mouse çalışıyor yani ateş edip aim falan alabiliyorum fakat çömelmeye basıp yön tuşlarına basınca hareket edebiliyorum sadece. Yani çömelerek hareket edebiliyorum sadece. Bunun çözümü nedir? Yardim bekliyorum.
Ne olur birisi yardimci olsun ya

Son düzenleme:

Ne olur birisi yardimci olsun ya.

Fikrim yok sadece yanıt gelmediğinden hem öne çıkması hem de belki doğru düşünmüşümdür diye söylüyorum. Ayarlardan tuş atamalarını kontrol edin.

Fikrim yok sadece yanıt gelmediğinden hem öne çıkması hem de belki doğru düşünmüşümdür diye söylüyorum. Ayarlardan tuş atamalarını kontrol edin.
Çok teşekkür ederim bu güzel düşünceniz için.Ayarları defalarca kurcaladım kontrol ettim bir sorun goremedim maalesef :/
Ne yapacağimi bilmiyorum kimse de cevap vermiyor dediğiniz gibi.

Çok teşekkür ederim bu güzel düşünceniz için. Ayarları defalarca kurcaladım kontrol ettim bir sorun goremedim maalesef :/
Ne yapacağimi bilmiyorum kimse de cevap vermiyor dediğiniz gibi.

Rica ederim ne demek. İnternetiniz hızlıysa ve sorun olmayacaksa oyunu silip yükleyebilirsiniz. Klavyede sorun yok bu arada değil mi?

Rica ederim ne demek. İnternetiniz hızlıysa ve sorun olmayacaksa oyunu silip yükleyebilirsiniz. Klavyede sorun yok bu arada değil mi?
Geforce now uzerinden oynuyorum o yuzden silip yüklemek gibi bi durum yok ki hahahh ;)
Klavyede bir sorun yok valla zaten sadece w a s d tuşları tepki vermiyor oyunda.Yani eğilme tuşu zıplama tuşu falan çalışıyor oyunda.

GeForce NOW uzerinden oynuyorum o yuzden silip yüklemek gibi bir durum yok ki hahahh ;)
Klavyede bir sorun yok vallahi zaten sadece W a s D tuşları tepki vermiyor oyunda. Yani eğilme tuşu zıplama tuşu falan çalışıyor oyunda.

Aklıma başka bir şey gelmedi. Kolay gelsin diyeyim ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı