Pek umurlarında değil gibi duruyor yıllardır. Böyle çok adam bildirdim. Birkaç tanesi dışında ban yiyenini görmedim. Destekle ilgilenen birisini tanımıyorsan zor. Banlanmaz kolay kolay.
Ben öyle çok try hard seven birisi değilim. Faceit hesabım var 79 tlye de abone olmuştum hatta. Sonra sarmadı. Basit eğlence daha çok bende. Ama bu herifin ban yememesi zoruma gidiyor.
Pek umurlarında değil gibi duruyor yıllardır. Böyle çok adam bildirdim. Birkaç tanesi dışında ban yiyenini görmedim. Destekle ilgilenen birisini tanımıyorsan zor. Banlanmaz kolay kolay.
Ben öyle çok try hard seven birisi değilim. FACEIT hesabım var 79 TL'ye de abone olmuştum hatta. Sonra sarmadı. Basit eğlence daha çok bende. Ama bu herifin ban yememesi zoruma gidiyor.
Kanıt var ama dediğin gibi eğer başka yolu yoksa ban yemez. Kaç ay geçti aradan.
Hilecilerin hepsi scout kullanıyor galiba, benim takıma da geldi adam 40kill aldı, oylama yapıyorum yine atmıyorlar, profilini şikayet ettim ama bir şey olmadı büyük ihtimalle.
Hilecilerin hepsi scout kullanıyor galiba, benim takıma da geldi adam 40kill aldı, oylama yapıyorum yine atmıyorlar, profilini şikayet ettim ama bir şey olmadı büyük ihtimalle.