CS2 karşıya düşük level gelme problemi

ymkoeet

Hectopat
Katılım
2 Kasım 2020
Mesajlar
133
Oyunda yaklaşık 500 saatim var madalyalarım var fakat şu lanet oyunda karşıma hep hesabı yeni açmış herifler geliyor 2seviye olsun 9seviye olsun. Bıktım usandım bu oyundan.
Bunu düzeltmenin bir yolu var mı dayanamıyorum artık hileler ile vs atmaktan, legit yaptığını sanan beyin yoksunu oyunculardan, yeni başlamış daha mouse tutmayı bilmeyen takım arkadaşlarından... Say say bitmez gına geldi artık.
 
Güven faktörünüz düşük olabilir. Ayrıca level her şey demek değildir 40 level olunca hizmet madalyası alabiliyorsunuz ve leveliniz sıfırlanıyor.
 

Aynı durumdan bende müzdaribim. Adam benim CS saatimi bilmiyor 1 level herif gelmiş bana hile diyor. Sağ tıka basıp profilime girse zaten kaç saat oynadığımı görecek.
 
Bende tam tersi. Yeni hesap açtım diye 10 yıllık bir sürü rozetli adamlar geliyor. Adamakıllı oynayamıyor. Hala Dust 2 de gümüş 1 rütbesindeyim ve hala seçkin rütbemi açamadım.
 
Ekiple oynamaktan başka şansın yok. Bende ekip kurmaya çalışıyorum o yüzden.
 
Güven faktörünüz düşük olabilir. Ayrıca level her şey demek değildir 40 level olunca hizmet madalyası alabiliyorsunuz ve leveliniz sıfırlanıyor.
Sıfırlanıyor fakat madalya aldığım için güven faktörümün tam tersi yükselmesi gerekmez mi.
Üstelik takım arkadaşımı vurduğum sıkıntı çıkardığım falanda yok ki güven faktörüm düşsün. Bana garip geliyor şahsen
 
Şu işe bak, benimde takıma hep yeni adamlar geliyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…