lennycxn Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Başlıktaki gibi, işleme yeri cevhere dönüştür butonu mudur pek anlayamadım.
yigido0990 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #2 lennycxn dedi: Başlıktaki gibi, işleme yeri cevhere dönüştür butonu mudur pek anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Rozetler kısmından işleyebilirsiniz.
lennycxn dedi: Başlıktaki gibi, işleme yeri cevhere dönüştür butonu mudur pek anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Rozetler kısmından işleyebilirsiniz.
lennycxn Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #3 yigido0990 dedi: Rozetler kısmından işleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir de her rozet işleme için her karttan 1 tane gerekiyor değil mi?
yigido0990 dedi: Rozetler kısmından işleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir de her rozet işleme için her karttan 1 tane gerekiyor değil mi?
yigido0990 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #4 lennycxn dedi: Bir de her rozet işleme için her karttan 1 tane gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet bir kart yeterli ancak üst seviyelere aynı kartlardan daha fazla alarak çıkarabilirsiniz.
lennycxn dedi: Bir de her rozet işleme için her karttan 1 tane gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet bir kart yeterli ancak üst seviyelere aynı kartlardan daha fazla alarak çıkarabilirsiniz.