B Brky26 Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim de CS2 kasa açma siteleri başıma bir bela açar mı? Sadece oturum açtım para falan yatırmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2024
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim de CS2 kasa açma siteleri başıma bir bela açar mı? Sadece oturum açtım para falan yatırmadım.
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 15 Temmuz 2024 #2 Sıkıntı olmaz. Sahte bir siteye oturum açmadığın sürece tabii.
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 15 Temmuz 2024 #3 Brky26 dedi: Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim de CS2 kasa açma siteleri başıma bir bela açar mı? Sadece oturum açtım para falan yatırmadım. Genişletmek için tıkla... Hayır bir sıkıntı yaratmaz, aktif bir kullanıcı olarak asla para yatırmanızı tavsiye etmiyorum.
Brky26 dedi: Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim de CS2 kasa açma siteleri başıma bir bela açar mı? Sadece oturum açtım para falan yatırmadım. Genişletmek için tıkla... Hayır bir sıkıntı yaratmaz, aktif bir kullanıcı olarak asla para yatırmanızı tavsiye etmiyorum.
B Brky26 Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 csHug sitesinde şöyle bir uyarı geldi Request Has Been BlockedThe request was temporarily blocked by the filter layer. Make sure the device is not the source of the DDoS attack or try again later. bu ne demek ?
csHug sitesinde şöyle bir uyarı geldi Request Has Been BlockedThe request was temporarily blocked by the filter layer. Make sure the device is not the source of the DDoS attack or try again later. bu ne demek ?
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 15 Temmuz 2024 #5 Brky26 dedi: csHug sitesinde şöyle bir uyarı geldi Request Has Been BlockedThe request was temporarily blocked by the filter layer. Make sure the device is not the source of the DDoS attack or try again later. bu ne demek ? Genişletmek için tıkla... Giriş uyarısı galiba, ama önemli bir şey değil korkmana gerek yok.
Brky26 dedi: csHug sitesinde şöyle bir uyarı geldi Request Has Been BlockedThe request was temporarily blocked by the filter layer. Make sure the device is not the source of the DDoS attack or try again later. bu ne demek ? Genişletmek için tıkla... Giriş uyarısı galiba, ama önemli bir şey değil korkmana gerek yok.