7 748075 Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 246 Çözümler 1 1 Aralık 2024 #1 CS2 kasa açmak için site önerisi istiyorum fakat kasadan çıkan şeyi siteye para yatırarak değil de Steam'deki parayla çıkarmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2024
CS2 kasa açmak için site önerisi istiyorum fakat kasadan çıkan şeyi siteye para yatırarak değil de Steam'deki parayla çıkarmak istiyorum.
jasonoleragg Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 873 Çözümler 2 1 Aralık 2024 #2 748075 dedi: CS2 kasa açmak için site önerisi istiyorum fakat kasadan çıkan şeyi siteye para yatırarak değil de Steam'deki parayla çıkarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Key-Drop
748075 dedi: CS2 kasa açmak için site önerisi istiyorum fakat kasadan çıkan şeyi siteye para yatırarak değil de Steam'deki parayla çıkarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Key-Drop
thexe Femtopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2024 #3 HellCase Keydrop Benim bildiklerim bu ikisi ve neredeyse en popüler olanlar
P programmerr Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #4 Steam bakiyesiyle olmuyor. Para yatırman lazım siteye. Ya da Steam bakiyenle skin alacaksın. Siteye skin olarak yatırıcaksın.
Steam bakiyesiyle olmuyor. Para yatırman lazım siteye. Ya da Steam bakiyenle skin alacaksın. Siteye skin olarak yatırıcaksın.
7 748075 Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 246 Çözümler 1 2 Aralık 2024 #5 programmerr dedi: Steam bakiyesiyle olmuyor. Para yatırman lazım siteye. Ya da Steam bakiyenle skin alacaksın. Siteye skin olarak yatırıcaksın. Genişletmek için tıkla... Onu demek istedim bende
programmerr dedi: Steam bakiyesiyle olmuyor. Para yatırman lazım siteye. Ya da Steam bakiyenle skin alacaksın. Siteye skin olarak yatırıcaksın. Genişletmek için tıkla... Onu demek istedim bende