CS2 kasa mı skin mi alınmalı?

Kadın ajanlar, erkek ajanlara kıyasla daha az olduğu için. Ayrıca kadın ajanların radyo mesaj sesleri erkek ajanlara göre daha ilgi çekici.
Her şey elbette var tahmimden ibaret, bir çok kişi de aynı şeyi söylüyor. Sizce 3-5-10 artık ne kadar birikirse kasa biriktirmek mantıklı mı? Artar mı ve tam artışa geçtiği ve satılmaya değecek tarih sizce nedir hocam?

Her şey elbette var tahmimden ibaret, bir çok kişi de aynı şeyi söylüyor. Sizce 3-5-10 artık ne kadar birikirse kasa biriktirmek mantıklı mı? Artar mı ve tam artışa geçtiği ve satılmaya değecek tarih sizce nedir hocam?
Parçalanmış kasası aktif havuzdan çıkacak yakında, 15 lira civarlarında çok fazla stoklamıştım sonra satmak zorunda kaldım. Şimdi 15 liranın yavaş yavaş üstüne kuruş kuruş çıkmaya başladı. Satın alınması risk taşır ancak elinizde hazırda Parçalanmış kasaları varsa bekletmek doğru bir hareket olabilir. Pazar karışacak diye düşünüyorum, bir bakacağız bu eşyanın fiyatı neden bu kadar artmış diyeceğiz. Varsa kasalarınız bekletin.

Çıkartma | MOUZ (Holo) | Paris 2023 sticker alabilirsiniz, 1820 toplam olacak şekilde 4 tane aldım. + olarak Çıkartma | electronic (Altın) | Paris 2023 de aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı