CS2 kasa önerisi

Black X6

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşa CS2 için kasa almayı planliyorum, sizce riske atmadan skin alıp geçeyim mi yoksa 500 600TL'yi geçmeyecek iyi bir kasa var mı? Varsa önerebilir misiniz?

500-600 TL için kasa açmaya değmez tavsiyem Awp, M4, Ak, Deagle bunların skinleri al bütçeye göre sonrasında kasa açma işine gir. Ben öyle yaptım diğer türlü istediğin gelmez hesap boş kalır şuan CT, T ajan kullanılan ana silahların dizili

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241213_210544_Steam.jpg
    Screenshot_20241213_210544_Steam.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 68
500-600 TL için kasa açmaya değmez tavsiyem AWP, M4, Ak, Deagle bunların skinleri al bütçeye göre sonrasında kasa açma işine gir. Ben öyle yaptım diğer türlü istediğin gelmez hesap boş kalır şu an CT, T ajan kullanılan ana silahların dizili

Uygun fiyatli AWP skini önerir misiniz?

Peki kasa icin pişman etmeyecek ne önerirsiniz?
Dostum naçizane tavsiyem direk kasa olarak olmaz ama kullanacağın silaha göre kasa açabilirsin. Ben Awp odaklı oynuyorum açtığım kasa kırmızı Awp veren kasalar oluyor başka kasalara yönelmedim hiç, ana silahın ne ise önceliğin o kasalar olabilir. Oyun içinde kasa içeriğini incele ona göre aç. 50 dolarlık kasa açtım daha işe yarar bir silah alamadım.

Dostum naçizane tavsiyem direk kasa olarak olmaz ama kullanacağın silaha göre kasa açabilirsin. Ben Awp odaklı oynuyorum açtığım kasa kırmızı Awp veren kasalar oluyor başka kasalara yönelmedim hiç, ana silahın ne ise önceliğin o kasalar olabilir. Oyun içinde kasa içeriğini incele ona göre aç. 50 dolarlık kasa açtım daha işe yarar bir silah alamadım.
Anladım, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı